Friday, November 19, 2010

Saya Kecewa!

Waaaa.. kecewa.. hehehehe

Sedikit hampa la... semalam team Malaysia dalam Amazing Race Asia dah tersingkir... :(

Kecewa sikit bila derang pada awalnya adalah team pertama yang mendahului dalam episod semalam... 

Tapi sbb derang salah pilih lencongan... sesia berpeluh kat kubur tu... :)

Takpelah... dah kata pun pertandingan kan... 

Pesal aku nak emosi plak.. hehehehhee

Cuma aku sokong team Malaysia la kan.. sbb tu aku emosi sket... 

Ethan and Khairi


Setakat ni rasanya Jess ngan Lani ni dah 3 kali berturut-turut dapat tempat pertama.. 
Semalam dapat plak isi petrol setahun percuma 
Tapi sebanyak USD5K (tq pn. zana betulkan..hehehe)
..alaaa.. tapi dapat jugak wei.. :)


Team Rich semalam adalah sangat kelakar.. heheheheeh
Siapa tengok tau la kan... kelam kabut betul.. 
Tapi.. dah kata mgkin rezeki .. tuah dia nak teruskan pertandingan semalam... 
dari last team.. dia mendahului team Malaysia tu.... 


Team ni pun sama... Hussien and Natasha
aku ingat semalam meke ni tersingkir...  

Tapi kan... sian la ayah dia.. seme ayah dia je buat.. dia tau komen je.. :)
Soriiii... ni pendapat peribadi... hehehehehe


Apa pun... tinggal 4 team je lagi... 
Termasuk team Michelle and Claire ni... 


Tak sabar nak tunggu siapa Juara Amazing Race Asia episod ni.. 
Memasing memang nampak sangat nak menang tu.. hehehehe... 

* gambar sumber dari google.

7 comments:

umilia said...

wakil Malaysia da tekuar ke..ala..ingt leh la dpt tpt 1-3 ke..takpela..takde rezki..

..nOj.. said...

tak penah tgk tv dan skang ni wei. dah lamaaa tak tgk. tgk cite jangan pandang blakang congkak smlm pun, tak sampai separuh pun

Pn. Zana said...

sy pun kecewa!!

eh, bukan rm5k la. USD$5K..:D

MushroomCute@Mariea said...

Kecewa jugak..ingat dapatlah tempat ke 4..sipi-sipi lagi tu..

::Mamalyna:: said...

aku tak penah tengok pun..

Anonymous said...

Willkommen und Hallo im Sexchat.


Unser Sexchat gibt dir eine Möglichkeit partnersuche kostenlos und vieles mehr,unter anderem Flirt und Sextalk
Hier im Sexchat erwarten dich partnersuche kostenlos Flirt und Sextalk
Eventuel suchst du sexuellen Vorlieben , mit Sicherheit bist du hier genau richtig.Ok,los gehts,auf was wartest du?
Flirt und Sextalk geile alte omas ,anmelden .
Du suchst jemand in Genf, vieleicht in Solingen, in Germany , in Zürich, oder BraunauamInn? Mit Sicherheit ist jemand dabei.!

Susu said...

Aku suka sangat semangat Khairi. Berani dan sentiasa bersedia hadapi cabaran.
Aku pun suka sikap both Ethan n Khairi: very good sport. Cool je.