Tuesday, June 15, 2010

Terima Kasih CIMB.. Octo Datang.. Octo Datang..

Hari Sabtu lepas.. dapat kiriman courier dari CIMB Bank..

Rupanya dia kirimkan OCTO untuk kami.. hehehehe.. 
Kami tu Saya dan Aqeef.. Babah cuma penama penerima saje.. :p

Comel je... tak kecik tak besar.. 
Tak pasti saya kenapa CIMB kirimkan mende ni untuk kami.. 
Nak kata tabung bukan.. puaslah saya cari lobang kat keliling mende alah tu.. 
Takde!

Tak pasti apa kegunaannya... 
Takpelah.. apa pun.. terima kasih la kepada CIMB.. 
Tahun depan atau bulan depan.. boleh kirimkan cek atau pun kad kredit percuma plak..

Mungkin dia kirimkan OCTO ni sbb nak remind mengenai akaun saya yang hampir kering tu kot.. heheheh.. :p

*OCTO ni maskot CIMB.. kalau masuk cimb click tu.. memang ada la menatang ni.. 
Bank lain tak pasti plak saya menatang mende.. heheehe

14 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aneh ni...ko ada syer ke ngan cimb tu???

::Mamalyna:: said...

echah, camne ko bleh dapat nie...aku nak jugak OCTO nie...aku ada akaun cimb ape... jeles ni...

ayang said...

ehh octo tu tmpat letak henpon ler..
ada sekor kt sini..
nasrul buat geletek adik dia jek.. buat puppet..

Ena said...

owyh.. camtu la pulak.. naper ena tak dapat erk? sbb ena pun dah lama tak mengisi kekeringan di CIMB tu.. heheh

Echa said...

izan.. share tak banyak.. tak sampai 10% pun wei.. hehehehehhehe.. banyak ar share..

Echa said...

mamalyna.. aku tak tau wei... tetiba dia hantar.. tak penah request pun..

Echa said...

ha ayang.. ko pun dapat kan.. camne ko le dapat... derang pelik tu.. aku pun pelik...

ayang said...

ermm pe nak pelik.. mmg tgh promosi tu.. dulu promosi payung
aku dapat kat kaunter atm masa nak register cimb click. hehe
octo ni pun selagi stock masih ada la nih.. t abis octo.. tah ape lak dia bagi..

ayang said...

ehh tambah lagi la..
kot bank lain cam izan tu kan dpt memacam tuu.. akaun nuri kann??
bank am bank dpt tabung unta..
maybank je xde dapat apa2 even tetiap bulan akaun kite masuk duit kan? kan? kan?
yg pasti.. kot beli sabun daia harus dapat pinggan manggkuk.. hehehe

eima said...

mana aci ..aku pun nk gak ..
aku dah guna BCB pastu tukar nama jd CIMB since buka acc nk msk duit ptptn ...... lama dah wei...

Echa said...

ena.. tak tau camne dia boleh bagi.. agaknya dia tengok duit saper paling kering kot..hehehehe

Echa said...

ayang... tetiba ko citer free gift sampai masuk sabun seme kan.. sengal.. hahahahahaha

Echa said...

eima.. ko patutnya dapat lagi beso.. sbb ko pengguna paling lama.. ptptn ko dah bayar lom?? aku dah byar.. sbb tu dapat kot..hahahahahaha...

..nOj.. said...

aku dh bukak 2 kali akaun cimb. tp tah hape bodo cpt sgt nk expired. dh dedua expired. malas dh nk bukak kali ke3. sbb ade 1 akaun pun, duit tak penah nk membulatkan mata. ceh