Wednesday, June 16, 2010

Mari Ramai-ramai Sokong Kempen Ini

Jom Kita Sokong.. hehehehe.. 
Borang aritu diedarkan kat opis.. 
Saya Sokongggggg... 


Borang tu hanya untuk menyokong cuti 90 hari sahaja yeee..
Kalau permohonan nak mintak naik gaji.. mgkin boleh gunakan borang lain.. :p

14 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku kena sokong ke...lambat lagi nak merasa ni...hehehe

..nOj.. said...

rase cam positif dh ni 90ari cuti bersalin. mayb setat taun dpn. kena pujuk baby jgn kuar awal sgt ni. takut dia nk kuar bulan disember plak. wakakakakak

Ena said...

hehehhe... sokong jer.. wlaupun blm ada planning ke arah itu.. demi wanita!!

eima said...

weh nojah ko ngandung lagi ...wah tahniah .. tahniah ....

weh aku nk 1 borang nk edar kat opis nih ..
wah besh gile ... tp boring plak dok umah tak de wat pepe ..... aahhh tak kisah la .. janji leher anak aku dah keras waktu aku anto kat nursery ...

~asha~ said...

nak sign kat screen pc ni ke?

umilia said...

AKU SOKONG..aku angkat 2 2 tgn ngn 2 kaki ni..hehehehe..cmne nak isi borg tu..ko isikanla ye cha..huhuhu..

Echa said...

izan.. kenala sokong.. kata tuk semua ibu.. heheehehehe

Echa said...

noj.. tahan dulu meneran tu wei... kepit sket.. tunggu tahun depan baru kuar.. hehehehe

Echa said...

ena.. betul.. demi wanita.. walaupun belum ada planning.. tuk masa depan jugak.hahahaha

Echa said...

eima.. wei.. borang ni mana ntah derang dapat.. aku dapat.. sign je.. ko apa nak bosan dok umah... nanti ada bb kecik.. ngan bb beso.. mesti ko tak bosan dah.. heheheheh

Echa said...

asha.. takpe.. takpe.. aku dah sign dah pun.. hehehehehe..

Echa said...

lia.. aku dah isikan bagi pihak korang.. heheheehe

eima said...

echa bila pk² balik .. tak bosan.. tak bosan .. syok arr
dpt gaji tak yah keja ... 3 bulan ...
bleh pi soppin tiap kali dpt gaji .. sbb duit utk minyak keta, mkn², ngan sampingan waktu pi keja ...aku tak guna bleh soppin ....

aku nk borang .. nk borang ... klu ade pos kat aku ...

{ e'mie } said...

aku sokong giler..cepat skit ler..