Monday, June 7, 2010

Kejadian Luar Biasa di Jusco

Rentetan entry sebelum ni... 


http://ecatir.blogspot.com/2010/06/perhatian-laporan-dari-jusco.html


http://ecatir.blogspot.com/2010/06/gasak-jangan-tak-gasak.html


Maka aku telah berjaya meloloskan diri ke JJ.. (JJ Lama kat Ayer Keroh tu.. )


Kengkononnya datang lewat sbb takut ramai.. memang gerak dari rumah pun dah petang.. 


Sampai je sana.. anbilibebel ar... lengangggg giler okkkkk... 


Nampaknya aku je yg beriya.. hahahahhaha.. 


Tapi ok la... boleh jenjalan dengan tenang.. tengok tengok barang dengan selesa.. 


Selalunya kat bahagian bb ni la menjadi perhatian.. 
Tapi memang takde orang la.. ishhhhh.. 
Pelik... orang semua ada kempen 'Berada di Rumah pada hari Sabtu' ke.. aku tak tau pun.. 

Aku memang tak beli apa pun.. lagipun belum gaji.. 
Tunggakan yang 30ribu tu pun tak dapat lagi.. :p
So, aku rembat mana yg mampu je.. 

Kebetulan ada less 70% untuk barang mainan.. 
Amik untuk anak sedare yg 3 orang tu.. 
Kotak bawah sekali untuk bapak budak yg umo nak masuk 30an tu.. :)
Kemeja dengan suar keje.. pun ada 50% less.
Yg ini jeans untuk Aqeef.. 50% ngan 70%.. 
Itu sajeeeee.. konfirm itu saje.. untuk aku.. takde.. sekian.. terima kasih.

12 comments:

[-suziey-] said...

uiks pelik gk..ngape lengang yek..bole main guling2..hiks;P

Echa said...

suziey.. derang boikot kot.. hehehehhe

atty's said...

tak sempat nak pegi..ar.kalu tau ..leh gak rembat seketui dua toy..

Zaidah said...

mcam tak percaya jer...lengang gila...

Echa said...

atty's... memang murah toys semua.. ramai berkumpul kat situ la... ada happy hour lagi.. heheheh

Echa said...

zaidah.. memang lengang.. kena caye jugak..hhahahahha

mama_iris said...

tibe terpikir benda2 yg menakotkan bila jusco lengang.....hahahaha.....

Nana said...

hehe nak kata kat melaka ada kempen hari tanpa plastik setiap ari sabtu xde la plak kan heheh mana g seme orang tu
aku pon mcm ko juga selalu soping utk damia & abah dia je utk diri sendiri jrg.

Echa said...

mama iris.. ishhhh.. kalau nak pikirkan mende menakutkan.. kena lepas bis soping.. baru pikir tau.. hehehehehhehe

Echa said...

nana.. aku pun tak tau mana pegi seme orang.. agaknya dah mula cuti sekolah.. orang sibuk dengan kerja kawen.. sibuk bawak jenjalan cuti ni.. ehhehehe..

biasalah wei.. salunya beli barang laki ngan anak je.. mak biasanya beli terus yg mahal.. tu tak beli tu.hahahahhahaa

midot said...

ko gi sabtu lepas ke?? org pakat dok umah lah..bukan ke bday agong..heheh

..nOj.. said...

aku rase barang2 ibu ni disorok la. takkan la ibu tak beli ape2. anbelibebel