Monday, June 21, 2010

Bakat Terpendam







Budak sorang ni.. bagi ajelah barang barang camni.. 
dia memang boleh duduk diam ... 
Walaupun ko sajikan makanan enak enak depan  mata... 
Walaupun pengsan depan dia pun... 
dia tak layannnn ok... 

Memang minat dia ke arah mende camni laaa... 
bab tukang-tukang... repair-repair... bukak sana. bukak sini.. 
Boleh serahkan semua pada dia... 
Complete ok!

14 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

tlg betulkan aunty punya pc, lembab cam aunty gak, huhuhu! :)

~aSHa~ said...

bleh masuk pertandingan inovatif peringkat kebangsaan ni....cipta sesuatu..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eh bagus ni...leh buat duit satu hari nanti..teruskan usahamu nak...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

pasni kalau tb rosak, radio rosak, senang la ada orang tolong baikikan. hehehehe. apapun chaiyok, chaiyok

umilia said...

tul2..leh jd engineer terkemuka nnti..dah glamer ti jgn lupekan antie ye..nak wat menantu auntie takde ank pmpuan lg..hehehehe..

Ena said...

wah!! dasyat nyer... leh la tolong betul kan apa2 yg patu kat umah ena tu yeh!.. heheh

Drama Mama said...

haaa meh sini repair desktop kat umah aunty plak. meh meh!uncle dok repair tak siap2 lagi nih! hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Echa said...

ieda.. bole.. bole... bak sini...

Echa said...

asha.. aku dah amik borang dah ni.. ko doakan dia berjaya.. hehehehe

Echa said...

izan.. buat duit camne wei.. jadi mekanik ke..

Echa said...

kak mimi... a'ah.. takut yang elok pun dipomen jadi rosak lak.hahahha

Echa said...

umilia.. ala aunty.. aqeef boleh tunggu.hahahahahhaha..

Echa said...

ena.. amik nombor.. tu ramai tengah tunggu turn tu ena.. hahahaaha.. berangan je lebih kan ibu aqeef ni. hehehehe

Echa said...

drama mama.. uncle kat umah tu pro.. tu yg detail nak siap tu.. aqeef semi pro lagi.. hehehehehee