Tuesday, June 29, 2010

Hantaran Tema Putih Cream dan Coklat Gold

Hantaran dari Pihak perempuan... 9 dulang... (Putih Cream)
Kek
Puding
Sirih Junjung
Buah
Tuala
Sejadah
Jelly
Coklat

satu lagi...tertinggal... kain baju melayu.. hehehhee... 

Dari Pihak Lelaki... 9 Dulang.. (Brown)
Bunga Rampai + Cincin

Coklat
buah
Kain Pasang
Sirih Junjung
Telekung + Tuala
Kek

*haaaa... detail aku tunjuk ni.. hehehee.. 
alaaaa..aku memang gini.. sebaik setengah hari je majelis.. 

kalau dua tiga hari.. mungkin entry ada 20 kot sal tunang ni..
harap sabar ajelah dengan perangai aku yg memang suka buat entry berperingkat ni yee.
hahahahhaha...

mana la tau... ada yg nak cari idea ke... bole ar tengok tengok kan...:)

7 comments:

..nOj.. said...

bestnye keadaan ini. sama2 wat hantaran yg adik badik sedara mara. pastu kecoh2 kt dapur dan blablabla. nk tunggu adik aku kawen, baru form 5 budak tu. aritu dia sebut nk kawen, ktorg seme suh dia prektis kunyah pasir. terus batal niat nk kawen awal. hahaha

Nana said...

lawa gila la hantaran2 ni seme..rasa nk kawen lg sekali je pastu wat hantaran gini heheheh

Zaidah said...

CANTIKNYER HANTARAN...ECHA YANG DECORATE KER

Echa said...

noj... tu petua baru tu wei.. hahaahhaaha... bagus.. bagus.. wei.. seronok tu seronok..tp idea banyak sangat... jadi amarah sorang sorang.hahahahahahaha...

Echa said...

nana.. ko buat time anniversary.. ko kawen semula ngan amrul.. mesti gempak gile wei...heheheh

Echa said...

zaidah.. hehehehe... takde la.. susun susun barang je yg saya buat.. heheheeh...

yg tema gold tu.. pihak lelaki dia sewa je.. lagi sonang.. hehehehe

Mama AqiL said...

cantiknya gambo hantara..tuan empunya diri tak tunjuk lagi kan..kan..kan..