Friday, June 25, 2010

Laporan Lawatan Tapak ke JUSCO

Rasanya minggu ni memang la failed!!!!... Blog pun terabai je... 

Sangat banyak mende nak settlekan... 

Harini plak half day...

Memang ke laut la niat nak apdet blog ni seme... 

Kalau nye ada yang sudi tunggu... dan singgah selalu... thanks laaa... 

Apdet marathon aje ni ye... 

Lawatan tapak ke Jusco aritu... 





apdet Ringkas ajelah yeeeee... 

* Mamypoko sangat sangat sangat murah yeeeeeee... RM42.++ gitu.. Jumbo Pack
Tapi aku amik satu je.. sbb Aqeef pun pakai time malam ngan kuar je kekadang.. 
siang dah tak pakai dah... 

* Ramai gileeee orang.. bau ketiak je kat Jusco tu.. :p

* Di mana-mana penuh... termasuk di Toilet... pening kepala aku... 

* Tak banyak pun beli... kebanyakkannya barang Aqeef la... baju.. sabun mandi.. pencuci botol pureen.. (murah pencuci botol tu.. rm15.++ jeee.. tapi amik satu je.. sampai umah.. menyesal. tak gune btol)

* Dapat 2 keping voucher je... itu saje.. sekian.. hehehhhe


4 comments:

Drama Mama said...

barang2 baby murah la eh. kena pegi jugak lah nanti. nama ja ada member card tapi tak pernah utilize. huhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

~anna&anuar~ said...

behnyeeee... rasenye mcm dah lame x gi shopping camni.. tiap2 wiken, sibuk manjang.. ari keje lak penat nak jln2 gni... haiihhh... *sigh*

Ena said...

syoknyerrr.. ena tak dapat nak join sekali.. huhuhu..

::Mamalyna:: said...

jcard sama ngan jj taman equine, aku tak p pun...