Wednesday, June 2, 2010

Makin Lama Makin Trendy...


Mesti nampak kan?? hehehehhee... 



Org kg cam aku ni memang jakun sket.. 
Mana bole nampak pelik sket.. 
Ada je bahan.. hahahahaha.. 

Trend skang ke... dah maju la skang ni.. :p

10 comments:

..nOj.. said...

mak dia bli yg putih, dia bli yg kuning. nk bg nmpk cam best, tu yg tukar2 tu. ceh. aku ingat suh tgh bwh peha tu

{ e'mie } said...

kahkahkah..ko tu memang gatal noj..aku dari jauh dah nampak kuning ajer..sib baik selipar dier ajer kalerful..kalau kuku kaki tadi macam mana ek..kihkih..echa echa..nampak ajer ko tuh..ko tak ingat ker kawan kita ijan dulu..pun penah berlaku kejadian sedemikian ketika keje..pijot ketika turun dari kete ke taska pia..dan izan..memang dari study lagi dier memang selalu salah selipar..kahkakahkah..

mama_iris said...

sumpah pandang peha gebu dia dulu.......nurul harus teruja benda lucah2 dulu...hehehe...skali tgk putih ngan kuning daaa.....

Drama Mama said...

mak aih!!!seksaaaaa tengok k!

hahaha...trend skang la tuh. i pun dok nampak depa juai selipar kaler lain2...oh! in fact my bro pun ada cuma tak obvious lah...coz satu tu black and red the other one red and black
hehehe

http://twinkywinykstars.blogspot.com

Nana said...

ke dia tersalah sarung tu hehe mana ko amik gambo nih

Echa said...

noj.. ishhh.. aku suh tengok sandal.. ko tengok peha pehal wei..

Echa said...

emi... kengkawan kita tu dah biasala buat mende pepelik camni kan... hahahahaahah

Echa said...

mama iris.. hehehehhe... itulah.. peha dia menyerlah sangat.. tu yg nampak dulu tu..

Echa said...

drama mama.. itulah pasal.. pelik sangat nampaknya.. kuning ngan putih.. patutnya pilih itam putih pun ok.. hehehehhe

Echa said...

nana.. aku amik kat klinik .. hahahahahahaah... bosan wei.. lama sangat tunggu nama kena panggil... isi masa lapang..