Wednesday, June 2, 2010

Seiras ke Kami ni??

Dah lama dah saya masuk Contest Seiras Wajah anjuran BLOG UMMI ABBIQIS.. 

Dan saya terpilih untuk TOP 5... 



dan result penuh dah pun keluarrrrrr.. semalam kot keluarnya.. 

Saya pun tak perasan.. hari ni tadi.. jalan jalan ke blog tu.. dan baru saya perasan.. 

so........ alhamdulillah.. saya dapat... 


TEMPAT KE-3

Hadiah berupa 1 box One Drop Perfume (Mini) & 1pc cenderahati dari ummiabbiqis



Tq kepada penganjur contest.. penaja hadiah... juri.. 

Yang paling saya suka adalah kerana.. dapat dua hadiah.. iaitu.. hadiah untuk TOP 5 dan hadiah tempat KE 3... thankssssssss... 

Tahniah juga kepada pemenang lain... 

seiras juga Aqeef ni dengan saya.. 
orang kata kalau anak lelaki seiras dengan ibu.. 'sejuk' kan?? 
eh.. ke salah.. entahlah.. tapi yg pasti Aqeef memang tak takut dengan saya.. 
selamba je tumbuk saya okkkkkkk... 
mgkin dia sejuk.. tapi saya je panas ati.. hahahaha

* sebelum kena perli.. elok dinyatakan juga.. tq kepada nojah.. (tak yah link.. sbb satu melesia kenal nojah ni.. glamer weiiii.. pemessss) sbb memberi pandangan mengenai gambar yg harus dipertaruhkan.. caya la nojah! tapi adiah tak bole share.. sbb ko pakai pepium buatan luar negara je kan?? ha.. selamat.. hehehee

7 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tahniah weii...memang seiras...hehehe...cam adik badik lak...ayat bodek ni...

Echa said...

hehehehe.. ha.. dah tu.. mana FM aku?? hehehehehe.. ada kena mengena ke wei.. FM ngan seiras ni?? hehehe

Echa said...

eh.. izan.. lupa aku nak komen mengenai cam adik beradik tu.. ehem.. memang adik la tu.. ko neh...

Drama Mama said...

congrats! memang seiras gak tu...like mtoher like son. hehe

http://twinkywinykstars.blogspot.com

..nOj.. said...

ah tak kira. ade 4 botol kan. aku nk 2 botol. kalo aku suh ko pilih gambar lagi satu tu, mesti ko tak menang kan. huhuh

Echa said...

drama mama..seiras ek.. hehehehe.. anak ibu la katakan. heehe

Echa said...

noj.. mana ko tau 4 botol.. aku sekali pakai je dah 2 botol.. ko ni tolong tak ikhlas ni wei.. geram tul.