Friday, April 16, 2010

Announcement untuk MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY

Salam Semua.. 

Memandangkan Giveaway yang dianjurkan Tidak Mendapat Sambutan Sangat.. (sob.. sob.. sob.. ) :)

Mungkin kerana blogger nak Giveaway yang mudah mudah.. dan tak cerewet cam saya ni.. hehehe.. 

So, saya nak buat sedikit perubahan..

Untuk 4 Blogger di bawah ini... yang telah bersusah payah memberi cadangan dan komen membina untuk blog saya, maka, mereka ber4 akan diadili oleh Juri untuk merebut hadiah iaitu TUNGKU MODEN..
Salah seorang dari mereka yang bertuah akan mendapat TUNKU MODEN berharga RM50.






Terdapat perubahan syarat... ini untuk memudahkan blogger yang berminat nak masuk.. (ala.. biasalah.. saya pun memang malas nak masuk Giveaway / Contest yang kena perah otak ni.. hahahha... takpe.. takpe.. saya paham... )

Syarat-syarat adalah seperti berikut:

Nak follow blog ini boleh.. kalau tak nak pun tak apa... ikut suka la... :) (baik kan?? baik kan?? ) heheh

Harus mengglamerkan banner di atas ni.. di SIDE dan di ENTRY masing-masing.. dengan tajuk "MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"

ADD link BLOG INI di BLOG LIST anda semua... (kalau tak add.. nanti tak tau la.. apdet latest mengenai Giveaway ni kan?? kukuh tak alasan?? hehhe)

Sila Tinggalkan LINK ENTRY anda di COMMENT BOX INI... tinggal kat SHOUTBOX.. tak dilayan yeee... 

* Dannnnn.. Sila buat STICKY MODE ye.. senang nak semak.. tq.. tq..

ITU SAHAJA SYARATNYA.. TAK PERLU UNTUK BAGI KOMEN ATAU CADANGAN... MUDAH KAN?? 

Hadiah bagi blogger yang bertuah.. yang mana akan dicabut oleh Abang Long Aqeef...
Sorang pemenang sahaja ya... 
Akan berpeluang memilih mana mana kain ela yang berkenan di matanya yang berharga RM35 sepasang.. 

TARIKH TUTUP ADALAH PADA 31 APRIL 2010

10 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...jap lagi aku masuk...:P

Echa said...

aku dah kecik ati dah ko tak masuk... yg lain ko masuk.. hahahahahahahaha.. sebaik paham..

~aSHa~ said...

aku dah join
http://mdm7781.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

dah siap jumpa bomoh lagi...

Echa said...

asha.. serba slah aku.. hehehehe.. ko rajin kan??? baik kan?? tinggal kat comemnt box yg aku dah bitau kat syarat tu boleh tak?? hehehehe.. tq.. tq.... tq...

Nida said...

Salam Echa..

Alhamdulillah nama Kak Nida dalam 4 senarai di atas... moga2 berjaya :) aminnn

zai kulim said...

zai join

http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html

rosilah said...

join

http://rosilahi.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html

Mama AqiL said...

ai nak masuk yea..cuba2 nasib but kalau ada yang tak lengkap tlg beritahu yea..Abg. long Aqeef sila pick nama anty key...kalau tak...

kakyong said...

salam kenal Echa..

kakyong nampak ur banner contest dr blog ena.. cuma confius sket sbb ena link kan banner ke n3 ke link ini http://ecatir.blogspot.com/2010/01/my-fes-time-giveaway.html

kalo kakyong nak join, nak tinggalkan komen di n3 ini @ link yg atas tu...? ;)

atau mana2 pun boleh... ?!

kakyong said...

kakyong sudah buat n3.. sila lah jengah.. thanks.

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway-by-echa.html