Tuesday, January 12, 2010

MY FES TIME GIVEAWAY!!





Memandangkan Bulan April adalah bulan kelahiran saya... 

Saya dengan rasa rendah dirinya ingin merakamkan jutaan TERIMA KASIH tidak terhingga kepada semuafollowerssssss... commentorssssss... clickerssssssss
di blog ini.. :)

Oleh itu, sebagai tanda menghargai semua yang sentiasa menyokong blog ini samada secara langsung atau tak langsung... atau langsung tak nak sokong.. (takpe.. takpe.. mood ai baik harini)... saya nak buat GIVEAWAY seperti di atas... 


Syarat-syarat adalah seperti berikut:

Nak follow blog ini boleh.. kalau tak nak pun tak apa... ikut suka la... :) (baik kan?? baik kan?? ) heheh

Harus mengglamerkan banner di atas ni.. di SIDE dan di ENTRY masing-masing.. dengan tajuk "MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"

ADD link BLOG INI di BLOG LIST anda semua... (kalau tak add.. nanti tak tau la.. apdet latest mengenai Giveaway ni kan?? kukuh tak alasan?? hehhe)

PALING PENTING... sila kemukakan cadangan / pandangan yang boleh diperbaiki di dalam BLOG INI.. 
CONTOH : Blog ni ... kalau letak gambar bogel mesti lagi glamer.. hahahaha.. gitulah yee.. 

Sila Tinggalkan LINK ENTRY anda di COMMENT BOX BLOG INI... tinggal kat SHOUTBOX.. tak dilayan yeee... 


* Dannnnn.. Sila buat STICKY MODE ye.. senang nak semak.. tq.. tq..

Pemenang dipilih berdasarkan :
cadangan / pandangan paling kreatif dan MASUK AKAL untuk blog ini... 
nak buat karangan 100 patah perkataan pun boleh.. 
tapi kalau simple dan padat lagi bagus...
 tak buang karen.. :)

HADIAH??? 
Mestilah ada.. 
dan HADIAH bukan lah ratusan ringgit.. saya pun pakai barang AVON sahaja.. 
bukan MAC dan sebagainya... 
tapi hadiah ni ikhlas dari saya untuk semua yang sudi menyokong blog ini... 
dan amat berbaloi-baloi yeee.. 
HADIAH saya umumkan BILA SAYA NAK UMUM... 
heheheh.. Mungkin esok... lusa.. minggu depan.. 
ataupun hari terakhir GIVEAWAY ini... 


SEKIAN... DAN SELAMAT JOIN GIVEAWAY INI!!!!

SUDI SUDIKAN LA YEEE... 

18 comments:

yangbaik said...

salam,
baru cop tempat kat sini...
http://yangbaik-biz.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

bila free nanti aye buat cerita nye ye... nak balik dah nih.... daaaa

anin said...

SALAM
JOIN MERIAHKAN AJE

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

Nida said...

Salam Echa..

Kak Nida join ye.. mudah2an ada rezeki buat akak..

http://nisajijah.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

pak long said...

salam buat tuan umah...
juri profesional dah buat cadangan untuk menaik-taraf blog ni...

ni link blog hamba..
http://paklongsifu.blogspot.com/2010/04/my-fes-time-giveaway.html

Sam said...

Ape ke adiahnya? Kalo j0in kang dpt lipstick, merah la pulak bibir aku..

~cik lala kismis~ said...

salam akak..lala pon da join..
jempot singgah ek..
http://hidopkudandiriku.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

Ena said...

salam echa,

ena dah join yeh!..

http://e-nawanisfan.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Baiknyerr hati tuan umah nih...hehehe
Tp kami bkn nak join sbb la ni kami ngah join byk contest dah dan sedang menganjurkan 1 contest gak... so kalo ade sesapa yg nak rasa join, jom ek.. ada sikit lain theme dia dgn syarat2 yg cam tuan umah ni buat...mudahh.. hehe
Salam Ukhwah utk semua..
Sy add link awk ya... tqvm

~M!sS rARa~ said...

salam akak.. jemputla tengok.. :)

http://missrarapurple.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

aini koyok kaki said...

Salam, memandangkan bulan kelahiran kita sama, aini teruja untuk menyertai give away ni...mana tau dapat...sangat suka la sbb bulan sama hehehe..moga hidup anda berjaya

http://koyok-penyahtoksin.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

nEa FleriDa said...

salam.. sy join yer

http://neaflerida.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

thanks

Izzatul Iman said...

Salam perkenalan...

Saya dah join... sudi-sudikanlah melawat ya...

http://karismaizzah.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

Terima kasih...

tunoor73 said...

salam akak baru jer join ...terjahlah blog akak

http://tunoor73.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

tq..

Asya said...

salam..saya dh join..terjah ye:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

ni dia..hehee sudi la terima

Ibu Ayra said...

salam kenal eca...

ros dah join...
http://rosrusli.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html

hepi besday!

Izzatul Iman said...

wah... dah tukar la headbord atas tu...

lebih kemas dan cantik...

jadi sekarang ni tunggu result je la...

uuuuuhhhh...tak sabarnye...

Izzatul Iman said...

wah... dah tukar la headboard tu...
lebih kemas dan cantik...

jadi sekarang ni tinggal tunggu result je la...

uuuuuhhhhh.... tak sabarnye...