Thursday, January 7, 2010

Berbaloi baloiiiiii...

Comel kan kerusi ni?? Murah jeeeee.. RM12.90.. Berbaloi baloi...

Petang semalam beli... tapi nampak gayanya.. arini mgkin dah ada cacat cela...

Kat Family Store... macam macam warna ada... macam macam gambar ada...

Yang paling syokkkk.. kerusi ni alas duduk tu cam span tau.. tapi bila duduk... ada bunyi... 'teeeeet..'.. hahaahhaha

Cam bunyi kasut bebudak bila berjalan tu... bukan loceng.. tapi cam bunyi apa ntah..

Korang beli ajelah kalau nak tau bunyi dia tu camner.. heheeheeh...





Nampak seronok ke tak muka Aqeef tu... heheeh...


Bukan suke dapat kerusi.. tapi suke sbb bila duduk berbunyi.. bangun pun berbunyi.. itu ajelah keje dia malam tadi... dah bosan.. dia naikkan beskal dia lak atas kusi tu... 'mananam' jadinya... :p

* mananam tu adalah -jahanam untuk sebutan Aqeef..

9 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

owhh...cam kakak punyalah...tapi skang dah hampir jahanam di kerjakan oleh si adik...amarah tul...adik yagn ganasz...hehhe

Echa said...

hehehe... beli satu la untuk adik pulakkkk.. adik nak jugakkkkk....

iedaLUVsham said...

comelnyer! rase nak beli plak :)

Echa said...

belila ieda... murah je... mesti amanda suke dengan bunyi tu...

..nOj.. said...

waaaa tensen tensen... aku beli RM39.90 tau... xguna... byk gile rugi tu...

tp daryn mmg suka bunyi tu asek la bgn duduk bgn duduk

Echa said...

ko beli sekali ngan meja aritu kan?? tu sbb mahal kot... aqeef pun sama... sekejap duduk.. sekejap berdiri..mabuk aku bunyi tu...

~aSHa~ said...

cuba try test acu pos ke sini..aku nak dgr bunyi tu..tapi alang2 pos tu...pos yg spiderman tu dgn yg minney mouse ke ye...

ok deal?

::Mamalyna:: said...

aku tengok sebijik cam nojah punye kan...murah giler...aku cadang nak beli jugak kat lyna, tp lagi bagus kalau ko bagi free kat aku kan...heheeh

Echa said...

asha...
kusi tu ada tau minney nyer... lawaaaa.. kaler pink... kat sana takde family store ke wei?? ada mall bebeso aje ek...

mamalyna.. ko ingat aku buat entry dengan tajuk 'saper nak kusi pree'.. camtu ke wei?? hehehehe....