Monday, January 11, 2010

Da bole Agak.....

AJL semalam bessss...

Cheryl, FBI ngan Ally pun bes... tak mengarut ngarut pun cakap... tak buang masa... :p

Juara - Aizat (Kau Pergi).... memang bessssss... walaupun simple.. tapi bes giler... yg paling aku rasa bes.. sbb dia terapkan nilai 1 malaysia tu.. intro tu sangat la menariknya... waaaaaaa... bess.. bessss... memang dah agak dia bole menang...

Naib Juara - Yuna (Dan Sebenarnya) ... yang ni.. sbnarnya aku tak jangka sangat dia menang.. heheeeheh... ingatkan pejai yg menang... tapi ok laaaaa... dia pun not bad jugak...

Tempat ke3 - Faizal Tahir (Bencinta) -... aku ingat dia yg dapat no.2.. hehehee.. tapi ok lah tu.. dia no.3.. menang jugak.. bole jangka la kan pemenang tahun ni.... hehehh...

Persembahan Terbaekkk... - Aizat (Kau dan Aku) 4*.. hehehe.. bes kan?? kan?? kan?? tak la gempak ada api terbako seme.. tapi bessss...

Vokal Terbaekkk.. -Black ... konfirm sore dia memang sedapppp ar... dia pelok mas idayu kan?? hehehe.. yelah.. cekgu dia tu...

walaupun pendapat aku tak diperlukan langsung.. tapi aku tak kira.. aku tetap nak buat jugak kesimpulan.. hehehe

*kesimpulannya AJL kali sangat besssss... mantap.. padat.. pembukaan nyanyian tok ti tu sangat besssss... u rock tok ti!! hehehehhe... sekian, laporan tidak bergambar dari saya.

7 comments:

*Miss Geli^ said...

aku tak tengok pun....
best eh??

Echa said...

pada aku bes dari yg sebelumnya...

iz-AnN عبداللطيف said...

aku dah tido dah time ni...hahaha

..nOj.. said...

bole je peluk cekgu korg kalau nak... gile tekejut... huh

~aSHa~ said...

aku tak tgk tibi...anak aku yg mengdahului nye...uhuhu tgk karton mlm tu

Echa said...

izan.. ko tido awal keeee.. eh lupa ko memang tido awal.. bangun awal. hehehe..

noj.. terkejut wei.. hehehe.. aku yg segan.. haahah

asha.. apa kes tengok katon memalam ni wei.. heheheh

~: UmmiNor:~ said...

bak kata my hubby la, ini baru betul-betul AJL hehehe
btw salam perkenalan, jemput singgah my blog ya!