Wednesday, January 13, 2010

Takde Rejeki... Nak buat camner...??

Semalam petang ada miting AGM Badan Kebajikan kat sini..

Beriya pegi wei.. memang bukan nak dengar sangat pembentangan perbelanjaan tu seme.. lantikan tu seme tak nak tau.. yg beriya sangat nak pegi ni sbb ada lucky draw..bukan calang calang..

Ada 45 buah hamper.. dalam anggaran RM100 kot..
Ada 5 Hp Mini Notebook..

Yg aku aim notebook tu la weiiiii.. saper tak nak mende pree.. korang tak nak?? tipu laaaa kalau datang nak dengar sesaje.. hahahaha...

Tapi nak buat camner.. dah kata takde rejeki.. jangan kata notebook.. hamper pun takde.. HAMPA saje yang aku bawak pulang semalam.. itulaaaaa... nawaitu awal awal nak yg mahal sajeeee.. isshhhh.. tak baekkk kan..

Dah ler sanggup tunggu sampai kul 6.30ptg smalam.. yelah.. dah jadi adat laaaa.. adiah memahal memang saje dia nak bagi sampai abih rancangan.. last nyer itenarary semalam.. cabutan tuk notebook tu... ishhhhh... kalau dapat tu... alhamdulillah ar kan... mini pun mini ar... nak beli sendiri tak mampu... :)

Tahniahla pada yg dapat semalam... doakan tahun depan nyer AGM derang buat lucky draw tv LCD keee.. (yg macam izan ngan ije punya pun ok sangat dah)... mana tau ada rejeki plak kan?? hehehhehee.. aminnnnnnn...

10 comments:

~aSHa~ said...

ehehe aku pun guna mini je...ehehehe..kecik je kan...

lenkali kalo nak pg tu....mintak petua kak mimi dan lyna anak ejan tu skit..meke tu ada ong...

masuk dewan langkah kaki kanan ke...atau apa2 petua lain...ehehehe

..nOj.. said...

kt cni agm badan kebajikan patutnye kena wat lucky draw gitu gak... kalo x mmg xde org nk dtg pn

Echa said...

itulah zidah.. lenkali aku kena mintak petua dulu la kot... tak penah kena apa la. hehehe..

noj.. itu memang sepatutnya... trick tau.. nak meramaikan miting... konfirm ramai datang... dan akan tunggu sampai bis miting..

@lfidah said...

oh..tak pe tak de rezeki...tggu thn depan pulak...:-)

::Mamalyna:: said...

takpelah, mungkin rezeki ko lebih besar nanti...mana tau kut2 dapat notebook yg saiz betul...

amboi gidah, siap canang nama aku ngan kak mimi lagi...

** Perfect Love ** said...

takpe..takpe.. leh cuba lagi ;-) nape masa mula2 masuk dewan tak tiup2 dulu... hehe

*Miss Geli^ said...

susah nak dpt barang free ni wei...

apa kata setiap ari menabung seposen...lagi 10 taun bole la pakai notbok..amcam?

Echa said...

fidah..itulah.. nak tunggu tahun depan ni.. mana tau ada rejeki dapat tv lcd.. hehehehe...

Echa said...

mamalyna.. a;ah.. mana tau dapat tb cam ko tu kan.. hehehe..

perfect love.. itulah.. lupa nak tiup.. semangat nak dapat laptop lagi tinggi.. tiup seme tu dah lupa..haahhaa...

Echa said...

nora... nak menabung 10 tawun.. masa tu laptop ni dah ratus je aku rasa. hahahahah.. dah ada yg lagi canggeh..