Thursday, January 28, 2010

Jom Shopping!

Jom Soping Online!!!!

http://www.littlewhiz.com/ tengah buat sale skang ni...

Tengah ushar ushar stroller ni... waaaaa... ada less sampai 20% dan free delivery lagiiiiii...

Jom Soping!

Soping adalah terapi paling baik setakat ni... setuju tak??? hehehehe...

Alaaaa... kalau takde duit..bole postponed dulu... buat wishlist je kat situ.. hahahaha.. cam aku buat tuuuuu...

Wishlist dah banyak... belum dapat dapat lagi nak masuk cart.. hehehehe..

*saya bukan buat iklan berbayar ye... cuma berkongsi terapi dengan kengkawan... :p

10 comments:

** Perfect Love ** said...

alahhh bestnya terapi nih ;-)
lagi best kalau fulus penuh dlm poket i nih.. ngeeee ;-p

zh-ena said...

mmg terapi yg plg bagus sekali

Ena said...

he3x.. cuci2 mater gituw kan!.. lau dpt beli.. yeaaaahaaaa!!.. lg best!!

Echa said...

perfect love... ala... fulus bole diadjust.. letak dalam wishlist dulu jeee.hehehehe

zh ena... terapi paling sesuai di kala jiwa kacau ni.. hahahaha..

ena... cuci mata pun dah rasa legaaaaaaaa dah.. heheh

..nOj.. said...

ntah ngape aku x penah berminat soping online ni. mayb sbb xleh pegang2 kot

Nana said...

mmg soping adalah terapi terbaek wat kaum2 wanita heheh

Echa said...

noj.. ala.. cuba ko try soping online sekali.. nanti ko akan rasa camner la rasanya soping online.. ketagih.. hahahahaa...

nana.. jom soping!

JMR said...

Tq komen ky JMRblog..

yeke shopping stressterapi terbaek..utk gurl ye kot, tp utk laki tak kot..hehehe

Echa said...

untuk lelaki.. tak barang kete... barang yg berkaitan kamera kan?? kan?? kan?? hehehehhe

飯糰夾蛋Karen said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社