Friday, January 22, 2010

Cinta Balqis -Ulangan Semula

Pada sesiapa yang tak sempat nak tengok Episod Akhir Cinta Balqis aritu.. boleh la tengok semula ulangan cerita ni Pada Hari Ahad yeee... petang ahad tu... pukul 6 kalau tak silap...

Atas permintaan katanya... agaknya ramai yang tak tengok sampai ke akhir cerita ni.. sebabnya orang ingat dah habis bila scene Hassan nampak cam dah nazak tu...

Yg benarnya, lepas tu ada lagi... nampak je macam dah habis... dia tunjuk Hassan bersanding dengan Balqis atas pelamin... hehehehhee...

So, kalau nak tengok, jangan lupa tunggu depan tv hari Ahad ni... hehehehhe... kat TV3 pun ada iklan tu...

Tapi kalau dia ulang dari awal pun ok jugak kan??? buat 2 jam straight.. sbb ada jugak episod awal awal yang aku terlepas nak tengok... :)

12 comments:

Nana said...

ingt dia ulang seme episod rupa2nya episod last je

..nOj.. said...

aku xpenah tgk cite ni. xde masa kot

Echa said...

nana.. dia ulang semula episod las je. itulah.. ingatkan dia ulang semua.. kalau ulang balik pun ok jugak kan...

noj... ye ke wei.. rugi la.. hehee

Ena said...

owyh.. ader ulangan yeh!.. sy dulu follow citer tp dah di pertengahan citer.. so, yg memula tu x tau aper2 la.. hu3x.. k gak la lau ader ulangan kan! thanks yeh!

Echa said...

ena.. cam buku cerita gak.. kalau dapat baca awal ngan akhir je pun dah cukup... dah bole agak sket sket jalan ceritanya.. hehehe. jangan lupa tengok .

::Mamalyna:: said...

ooo ulang episod akhir jer...cam citer bella, dah ada ulangan kat tv9, tp malam dalam kul 11 gituu..

Mrs. Hakim said...

BALQIS? aduhhh.. aku org sibuk cerita pasal NUR KASIH pun aku tatau pebenda inikan pulak cerita nih.. skang ni cerita apa ek? naomi ek omie ke pebenda tu .. adalah hari selasa/rabu aritu aku tertengok pastu tatau apa benda cerita nyer.. ish, ngape sejak kawin nih asyik terlepas cerita² kegemaran ramai ek? adakah aku sudah tidak punya masa untuk menonton kerana sibuk nak memasak membasuh melipat kain baju semua??? ish ish ish..

Echa said...

mamalyna... ha.. cam bella dulu.. tapi itu lewat sangat.. tak sanggup la nak tunggu.. ni petang.. bole tahan lagi ar.. hehehhee


mrs.. hakim
skang ni citer na-o-mei.. heheh.. layan jugak.. tapi tak hari hari laaa... ko suri rumah berjaya.. aku ni tak berjaya sangat mel.. beli tapau je.. hehehehe

~aSHa~ said...

ptg ye...sib baik ptg...leh ar tgk..uhuh...tiba2 teruja plak

zh-ena said...

dh tgk pun smp abis hari isnin yg lalu

JMR said...

best ke citer tu..xnah tgk g..kalo trus tgk final episod, leh fhm x?..heheheh

Drama Mama said...

haaaaaaaaaa i missed that episode!!! camna la ble missed episode last plak nih.

http://twinkywinkystars.blogspot.com