Monday, January 18, 2010

Sian Laki aku.....

16 Januari lepas... besday en. somi...

Sebelum kita bersedih.. buatlah ucapan sket :


" Selamat Ulang Tahun ke 29... Semoga dipanjangkan Umur... dan dimurahkan Rezeki... dan semoga dipermudahkan segala urusan dalam kehidupan seharian.. aminnnnnn... "

- Salam Sayang... ibu n Aqeef -

Tahun ni takde kad ucapan seme yeeee.. adiah pun dah 3 bulan lepas aku bagi... memandangkan en.somi tak suka suprise bagai.. so, memudahkan segalanya... tapi yg sadisnya... takde sambut sangat pun kali ni..

Tapi semoga hadiah 3 bulan lepas yang bole lepas cincin belah rotan aku tuh .. mengubat hati besday boy yeeeeee... :p hadiah pun requestttt.. donia.. donia... :)

Ari besday pun keroje.. so, memang takde la nak kuar makan ke hapa seme... makan ajelah aku anak beranak kat umah.. makan apa yg adooo.. sian aku ke sian laki aku??? heheheh...

Hari Ahad kat umah MIL ada buat baca doa skett... buat family belah sana je... ada mi kari... sate.. kek.. jajan seme.. tapi gambo takde.. sbb segan la aku.. org dok buat doa selamat.. aku dok tangkap gambar... heheheh..

Kat umah mak aku lak.. ada potong kek jeee...


2 lilin yeee. 20 thun katanya.. sian laki aku... perasan.. hehehehhe...


Ada makanan sampingan jugak... ada burger dan hot dog... seme home madeeee.. sodap.. rajinnnn adik aku... :p


8 comments:

*Miss Geli^ said...

aku takleh tol tengok muka laki ko ni

apa apa pun, epi besday la

~aSHa~ said...

a'ah sian laki ko...tapi bab kek tu aku tak kesian..untung laki ko dpt kek tu..

berger tu pun selera je...ada jualan online tak? malas nak kuar cari makan..beli online je la...

..nOj.. said...

hepi beseday laki eca, weh adik ko mmg rajin la... nmpk menyelerakan tul hotdog tu, ape aku beli kt carrefour smlm nmpk x menyelerakan camni

Echa said...

ms geli.. alergi ko tak bis lagi ke.. aku ingat dah dalam pantang ni dah ok.. rupanya lagi nebes.. hahahahaha...

asha... beger tu takde online...takut sampai dah basi.. hahahha..

Echa said...

noj... tq.. kalau home made tak nampak menyelerakan pun rasa sedappp je.. hehehehhee...

::Mamalyna:: said...

echah, first of all, kesian aku tengok gambo asben ko tue...duk terkontang kanting sorang2 tiup lilin... cam kita wat kat anak kita "duk situ bersila elok2....ha tiup lilin tue"...heheheh

epi belated besday kat asben ko..

Echa said...

mamalyna... sengal.. hahahha..
kesian kan?? tiup hati hati... jangan sampai tersembur.. potong elok elok.. jangan pecah.. hehehhehe

.:fyzz:. said...

ko nih kelako la echa..heheh gelak dulu leh tak..alo dh tua2 laki kita mmg la tak suka cengkonn cam citer omputih tuh la...gelapkan umah...tutup lampu..then bila laki kita masuk then..jerit terlolong beramai2 SUPRISE...happy besday..sambil bwk kek yg penuh ngan lilin..time tuh lampu tak bukak lagi still gelap..eh terlalut la plak..moralnya orang laki nih tak smbut besday pun tak pe..pepun..gambar first laki ko tuh..aku tgk semgat tui nak tiup lilin...hehe..pepun hapi besday..kira ko ngan laki ko rakan sebaya la yer..sama la aku ngan anuar pun...19 thn..eh silap 29..hoooo dh tua dh..