Wednesday, January 27, 2010

Tanda Tanda Awal Aku nak SLIM!!!

Aritu aku ada masuk lucky draw.. kat blog contest aku tu...

KLIK SINI - anjuran Yan..



* Klik untuk imej yang lebih jelas....

Hehehehe... fes time menang guna random.org ni.. hahahahhaha...

Chaiyyokk.. chaiyyok... akhirnya dapat gak buat entry kemenangan setelah seharian jeles dengan entry org ni... dan juga kakak ni... hehehe :P

neway.. tq Yan... a.k.a tuan punya blog... selim la aku pasni.. hahahaahah

11 comments:

Ena said...

Bagus tuyh!.. leh slim!!..

Echa said...

ena... heheheh... cam tetau je kan.. dapat ubat selim.. hahahaha.. yelah.. badan dah montel.. memang bagus tul ar...

** Perfect Love ** said...

nampak mmg dha slim.. nanti makan ubat tuh... lagila slim... ;-p

::Mamalyna:: said...

wahhh...echah...tahniah...ko slim nanti, jeles aku wei..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ishk semua orang ada peluang untuk menang, rezeki tetap ada untuk semua, cuma kena sabar..

apapun tahniah yer.. semoga kurus dengan jayanya

zh-ena said...

tahniah..pas nie lebih slim dr skang la nie nnti

~aSHa~ said...

tahniah tahniah...leh ar tgu lucky draw tuk aku..tapi kupon tuk slim tu aku dah buat tuk PART II....takpe..tuk ko aku ada lagi kupon tu..50% maaaa..diskaun...aku plak tukang promote..eheheee

Echa said...

perfect love.. waaaaa.. suke tul statement tu... tq.. tq... malu ar.. heheheh...

mamalyna.. kak mimi.. saya tengah menuntut ilmu ngan akak, ije ni.. hehehhehehe... tq.. tq.. kalau nye selim... hehe

Echa said...

zh iena.. tq. tq... skang pun memang tengah 'selim' dengan jayanya ni.. hahahaha...

asha.. kiranya kan.. aku rasa kalau dapat kupon ko.. lagi lengkap la 'penyeliman' aku ni wei.. jangan lupa bagi aku kupon tu ye.. heheheeh

..nOj.. said...

wah tiba2 aku xde, dh menang plak ko ek. xpueh ati gini

Echa said...

noj... ada hikmah di sebalik kejadian.. hahahahaha...