Wednesday, April 21, 2010

Setahun Lebih Sudah

Alhamdulillah... Semalam.. Genap  setahun lebih blog ini dibina... 


Kalau sebelum ni sibuk sangat dengan fotopages... 


Disebabkan dulu ada masalah kepayahan sikit  tuk aplod gambar tu (alasan)... 


Maka saya Bertukar kepada Blogspot...


Rasanya setahun ni untuk nuff kot.. ishhhh.. bukan blog.. 


Sebab nya entry pertama saya adalah pada 20 Oktober 2008 (Isnin) jam 3:13pm.


Ala cincai la ye... inilah padahnya bila orang nak buat entry ke setahun.. kita pun nak jugak.. tapi entry ke setahun lebih... hahahaha...


Tika dan saat entry ini dibuat.. sudah ada 445 entry dengan 224 followers... saya sangat vervangga dengan pencapaian saya sendiri.. hahahaha.. (menang anugerah gitu..bagi can okkkk.. )


Saya bersyukur juga dengan hasil nuff yang tidak berapa nak ada tu....dan tak pernah cash out lagi...  tapi alhamdulillah... mana tau.. nanti cash out boleh beli enbeg coach.. hehehehehe... 


Dengan blogging ni juga la saya dapat ramai kenalan... walaupun tak pernah berjumpa... tapi di sini la juga kebanyakkan blogger berkongsi suka dan duka... tak caye??? tak caye sudah.. :p


Agak agak nya sampai bila saya nak berblogging ni??? kalau nye dah nak pencen nanti.. larat ke saya nak menaip entry... ada lagi ke idea tuk buat entry meraban macam ni... ingat lagi ke saya password saya yang panjang berjela tu.. ada lagi ke kawan kawan blogger yang sudi nak komen kat blog saya yang kerdil ni... 


Apa pun.. saya sangat suka berblogging.. walaupun saya berblogging di opis (ni pengakuan berani mati)... tapi saya selalunya buat autopublished selepas waktu balik.. ataupun waktu rehat.. tapi kadang kadang.. ada juga entry waktu kerja.. iyelah.. kalau nye entry 'luahan perasaan' kan.. mana boleh simpan simpan.. nak tunggu habis waktu kerja.. dah tak marah lagi dah... kan ke rugi satu entry??? betul??? 


Sempena hari yang bes ini.. saya ingin mengucapkan TERIMA KASIH kepada SEMUA.. 


SAYA SAYANG KAMU! :p

7 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

syabas, keep up berblogging yer.. akak berblog dari tahun 2006, tu pasal limit untuk upload pun dah abis, kena tukar blog baru.. thanks yer sebab sudi follow blog akak juga

Echa said...

hehehe.. kak mimi...akak blogging lagi lama.. saya baru lagi kak..hehehehehe...

*Miss Geli^ said...

eh aku dah brape taun berblog eh?

ko dulu dari aku kan??

Echa said...

ko tengok dari tarikh awal ko buat entry.. hehehehhe.. aku rasa ko dulu.. ko kan otai...

Ena said...

ena masih baby lg ngan dunia blog nie.. tahun 2007 baru terdedah td dok la jd silent readers.. august 2009 9 baru la mule cuba2 buat.. bbrp bulan tu ramai yg tak tahu.. baru this year la org nak tahu.. sbb baru rajin nak blogwalking & bertegur sape.. hehehe

Tahniah!!

Echa said...

ena.. kalau nak diikutkan... ena lagi lama... tapi apa pun.. makin lama dunia blogging makin ramai yg minat.. sbb dari sini macam macam boleh share kan... tahniah pada ena jugak...

tujuhhariseminggu said...

tervangga... huhuhu... cam best je perkataan vangga nih... :)) eniweiii, congrats ye... tepuk tepuk tepuk... :)