Tuesday, April 27, 2010

Aktiviti Seterusnya Pada Hari Sabtu

Belum habis lagi pun cerita hari Sabtu ni... 

Habis je sesi kat Puteri Resort, kami gerak terus ke RS Park Hotel.. 

En. Suami ada kerja sikit nak diselesaikan kat situ... 

So, sementara nak tunggu tu.. lepak dulu kat bilik atas.. pree je... 




Bilik tak mewah mana pun... cukupla dapat baring baring..
Mandi.. cuci muka semua... 


Malam tu.. sebenarnya tujuan nak keluar tu.. 

Sbb nak naik river cruise tu la.. hehehehe.. 

Kesian.. orang melaka baru nak naik.. 
Tapi disebabkan ada hal yang tak dapat nak dielakkan.. 

Tak jadi yeeee.. kami terus ke MP.. 



Lepak ajelah kat Mc'D... 

Aqeef suka sangat dapat aiskrim.. 
Sekali sekala tu boleh la bagi kan.. memang jarang dia makan aiskrim..

Lepas tu.. kami sambung la lepak kat Dataran MBMB plak.. 

Sebenarnya takde yang menarik pun.. sajeeeeeeeeee.. 
dah lama tak tayang muka masing masing dalam blog ni kan.. hehehhee.. 

oh yeeee.. memang gemuk sikit saya.. sikit je kan?? hahahaha..
dah kata senang hati.. jadi berisi sikit tu takde masalah la kan?? hahahaa


13 comments:

Drama Mama said...

cantik jugak the room...kerusi tu cool la!

kalau tembam sikit kerana happy, adalah perkara yang harus dibanggakan. haha

dalila said...

sedapnyer aqeef mkn eskrem

::Mamalyna:: said...

wei, kusi tue cantik...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

berisi ada "isi" tak pe la ecah.. lain la berisi lemak ...

eh katil dia lawo, cam katil pengantin jer ada tirai kat atas

lin_cute said...

ecah...ko dah brapa bulan?....jgn lasak2 sgt....take care k....

lin_cute said...

ecah...ko dah brapa bulan?....jgn lasak2 sgt....take care k....

Ena said...

bestnyerrr...
cantek gak room tu ek echa.. ok la kan.. bukan nak lelame pon.. kejap2 jekk.. hehe

kemain lagi makan eskem.. sedapnyerr..

Echa said...

drama mama.. heheheh.. kerusi tu nampak antik kan...

Echa said...

dalila... sedap.. tapi tak boleh selalu... hehehehe. kena kawal jugak..

Echa said...

mama lyna.. kak mimi..

kerusi tu memang antik sket... besi tu... cam tahan lasak je.. ingat nak angkut bawak balik.. hahahahaha..
kak.. katil tu biasa je kak.. katil bertiang.. cuma beza ada kain je tambahan..

Echa said...

lin.. thanks... thanks...

Echa said...

ena.. kalau nak lepas penat.. basuh muka sket sket.. ok la.. lagipun pree... saper nak bagi duduk pree kan.. hehehehe...

tujuhhariseminggu said...

slrp...
nak g mekdi drive thru jap.. nak beli eskrem.... :)