Wednesday, April 14, 2010

TIPS untuk yang Tiada IDEA...

Tak ada IDEA untuk hari ini?? 

Apa yang nak di blog kan??? 

Apa Cerita yang menarik??? 

Apa yang  mampu mencuri perhatian readers??? 

Haaaaaaa... 

Kebetulan Bro Joe ni ada bagi kengkawan tipsss sket... 

Nak Tau TIPS apa??? KLIK SINI....

*aku memang rajin ke sini kalau ada kelapangan.... seronoknya tengok suasana tempat orang.... dan blog dia macam macam adaaaaaaa.... macam macam ilmu boleh dapat... 
tq bro joe..

9 comments:

..nOj rawK.. said...

joe? huhuhu

.:fyzz:. said...

echa...ko buat la idea..tips pemakanan ibu mengandung...

iz-AnN عبداللطيف said...

hurmmm

Ena said...

heheeh..

cam ena gakk.. tetibe masuk2 opis jer blank.. tu yg n3 merapu pg nie.. hua hua hua..

Echa said...

noj dah rawk.. bro joe la.. bro joe... kenal tak??

Echa said...

fyzz... kalau ikut tips aku...

- makan sebelum lapar.. dan berhenti bila kenyang.. tu tips hari ni.. hehehehehe

Echa said...

izan.. hurm je??? komen la panjang sket.. hehehehe

Echa said...

ena.. takpe.. takpe.. merapu tu seni seorang blogger tau.. hehehehe.. pasni dah ada tips dari bro joe..

joegrimjow said...

wawahh
xpasan pon ada buat link
huhu
seb bek check kar histats
kena bgtau
baru bleh terjah balik
;)

thx ya