Tuesday, April 20, 2010

Update : My First Time Giveaway : Senarai Contestant

Ok.. Saya dah cuba tinggalkan jejak kepada yang sudi join Giveaway ini... 

Kalau ada yang tertinggal nama dan entry ataupun saya terlupa tinggal jejak di entry Giveaway anda, sila maklumkan.. takut takut saya terlepas pandang.. maaf..

Masih ada 8 hari lagi untuk Giveaway ini.. Tarikh tutup adalah pada 30 April 2010 pada jam 12tgh tau.... Sempat lagi kalau nak buat entry yeee... :)

Walaupun tak ramai.. tapi saya sangat berbesar hati atas kesudian semua yang menyertai Giveaway ini... 

Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 4 Mei 2010.




http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://paklongsifu.blogspot.com/2010/04/my-fes-time-giveaway.html
http://nisajijah.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://mdm7781.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://ayuayu101.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://hidopkudandiriku.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://e-nawanisfan.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://rosilahi.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://taufidris.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://ogy2112.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://blogjuniza.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://inasepi.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://inahasan.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://yangbaik-biz.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway-ecatir.html
http://missrarapurple.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway-by-echa.html
http://anumceritera.blogspot.com/
http://h-n-i.blogspot.com/2010/04/tenangkan-hati-kejapmasuk-giveaway.html
http://izancute.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://usharapa.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveway.html
http://neaflerida.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://koyok-penyahtoksin.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://karismaizzah.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://tunoor73.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://rosrusli.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway.html
http://nojj.blogspot.com/2010/04/my-sweets-april-giveaway.html

Penambahan :
* Ada blog yang hanya meletakkan banner dan menyalin entry sahaja.. bukan membuat entry sendiri mengenai Giveaway ini dan tiada link kepada blog ini.  Mohon diperbetulkan semula dan meninggalkan semula entry yang baru di sini bagi saya memasukkan entry anda di senarai di atas.


* Sesetengah Entry tidak dibuat dalam STICKY MODE.. tapi saya memahami ada yang tidak tau membuat sticky mode ini.. oleh itu, takpelah.. kalau yang dah buat sticky mode nak turunkan pun, takpe.. tak menjadi masalah.. mungkin STICKY MODE ni leceh kan.. :)

Sebarang perubahan / maklumat mengenai GIVEAWAY ini akan diapdet dari masa ke semasa.  Sekian. tq



17 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak teringin nak join.. nanti2 akak buat yer..

~cik lala kismis~ said...

blog lala pon ade..=)

Echa said...

kak mimi.. nanti join la... mana la tau...

Echa said...

cik lala nye blog mestilah ada.. hehehe

Nana said...

nak juga..hehe arini ben udah terjah nk suh dia terjah lg

yangbaik said...

salam,
aye dah buat entry baru kat sini
http://yangbaik-biz.blogspot.com/2010/04/my-sweet-aprils-giveaway-ecatir.html

okeh ker...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari Geng Blogger..datang guling2 jap kat blog ni :)

Mama AqiL said...

ECAH..aku nyer camner..dah ok ker..aku tak bper reti ar..hahahahahhahaha tolong

Echa said...

mama aqil.. ok dah tu.. aku dah masukkan entry ko dalam link tu dah..

Mama AqiL said...

hihihi...thanks yea kerna membantu..tu gunayer kawan kan.kan..kan..(,")

tunoor73 said...

salam...akak x boleh nak letak sticky tu kt debar lah...sory yaaa..ada prob lagi...hai...ok..tq

Izzatul Iman said...

saya nak pemahaman term sikit...

STICKY MODE tu ape?

gambar yang link ke?

kalau betul, kepada sesiapa yang menggunakan blogger, saya boleh ajar camne nak buat image dalam entri boleh ada link.

Izzatul Iman said...

Anyway...terima kasih kepada kak Echa kerana dah masukkan blog saya dalam senarai... letak last sekali... senang cari... Lagipun dari zaman sekolah lagi memang nama saya akan diletakkan pada bilangan yang paling akhir...

kerana nama saya bermula dengan huruf Y. itupun kalau tak ada kawan2 yang namanya bermula dengan Z

Jadi saya tak perlu masa yang lama untuk cari nama saya untuk tengok markah peperiksaan... Hehehe...

Izzatul Iman said...

Ada la 2 3 blog contestant yang saya lawati, tak bagi pun cadangan penambaikan...

camne tu?

Izzatul Iman said...

Missrarapurple punye link ade 2 dalam list tu...

p/s: maaf ye tuan rumah... saya asek komen jek!

Echa said...

izzatul iman... heheheheh.. banyak nak jawab ni.. saya jawab satu satu yeeee...

1. mengenai sticky mode tu.. takpelah.. saya ada maklumkan sticky mode ni mungkin menyusahkan.. so, takde sticky mode pun takpe... its ok..

2. mengenai cadangan penambah baikan tu... pada asalnya memang saya minta.. dan cuma 4 orang terawal sahaja yg hantar entry... dan dari situ saya rasa mgkin nak suruh orang buat cadangan tu semua leceh.. jadi saya ada buat satu lagi entry... bahawa 4 orang terawal dengan cadangan penambahbaikan tu, akan diadili oleh juri.. dan hadiah lain.. orang selepas itu, tak perlu lagi buat cadangan tu.. dan akan dibuat cabutan undi.. entry di sini http://ecatir.blogspot.com/2010/04/announcement-untuk-my-sweet-arpils.html.. mungkin ada yang tak perasan.. tapi takpelah.. pada yang sertakan cadangan tu.. saya sangat sangat berterima kasih... dan tq sbb sudi bertanya...

3. yang double link tu.. saya akan remove ye.. saya betul betul tak perasan... apa pun.. tq sangat sangat sbb sudi komen dan bagi pendapat kat sini.. thanks..

..nOj rawK.. said...

nk letak mane? sini ke?

http://nojj.blogspot.com/2010/04/my-sweets-april-giveaway.html