Tuesday, April 20, 2010

Entry Pertama Mengenai Buffered Earning .

Haaaa... 
Ini Entry pertama mengenai Buffered Earning saya... 
Sebelum ni memang saya tak pernah buat pun kan...
Saya segan... Blog Kerdil ni... Dengan Blogger yang tidak Tegar Sama Sekali... 
Iklan Buffered saya alhamdulillah... setakat ni memang tak pernah kurang dari 5... 
Dan paling banyak... tak pernah lebih dari 12 iklan pun... 


Tapi setakat ni memang alhamdulillah.. menten 10 iklan di BE saya... esok turun la ni.. dah buat entry show off..  hahahaha
Tapi.... 10 BE tak bermaksud earning saya pun cecah ribu ribu... tidak sama sekali...
Saya tak pernah lagi CASHOUT ... (yelah.. kata nak kumpul beli enbeg coach kan.. LV ke.. hahaha)


Sbb tu bagi saya.. BE yang banyak tidak menjanjikan earning yang banyak.. ITU saya la... 
Sbb blog kerdil saya jarang mencecah unik yang ramai... sangat kesian :p 


Tapi saya masih bersyukur dan sangat soke... kerana NUFFNANG sudi menempek iklan di BLOG saya ini... 
Saya sertakan bukti sekali... 



Terima Kasih NUFFNANG!!!!!


*maaflah.. jumlah earning terpaksa dipadam... seme masih dalam sen je tu.. jangan risau.. tak cecah puluh ringgit pun cam kengkawan otai lain.. hehehe.. kata ENTRY IKLAN BE kan.. so, iklan je.. hehehe

12 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

clap!! clap!! yeahhh :)

*Miss Geli^ said...

dengki tau aku echa..sakit ati..

ngape nuff sayang ko lebih ni?

..nOj rawK.. said...

uihhh byk nye. berderet deret la be dia. jeles ai taw

Echa said...

ieda... iklan je banyak tu. jangan tertipu.. hehehehhee

Echa said...

ms geli.. nuff ngan aku sedare dekat.. ko mgkin sedare jauh... tu iklan ko sket.. dia bagi unik ko tinggi tu.. hehehhe

Echa said...

noj.. ai lagi jeles.. unik org tu lebih 300 tawwwww.. rasa nak cekik je.. hahahaha

[-suziey-] said...

wa byk gk tu BE..hehe..kita slalu 2 jek:p nk tanya kita kena buat iklan pasal BE ke?

Echa said...

suziey.. hehehehe.. jangan la cakap gitu... bukan kena buat iklan sal BE pun.. hehehehe.. saje je.. sbb tengok ramai org buat.. kita pun nak buat jugak.. heheheehhehe...

~aSHa~ said...

wah senyap2 je..bila tanya..aku bukan blogger tegar..tak mcm korang..huhhh diam2 rupanye berisi

Echa said...

asha... diam diam tak de isi.. sebab tu senyap.. kalau ada isi ratus ratus.. mesti tak diam.. hehehehe

iz-AnN عبداللطيف said...

banyak nya BE ko...kalah aku...nuff tak sayang aku ni...uhukss..

Echa said...

banyak BE... earning tak banyak izan wei.. tak sebanyak ko yang cecah rm21 tu.. aku paling tinggi rm7 je...