Wednesday, April 7, 2010

Sudah 29 Tahun...

Alhamdulillah... sudah 29 tahun saya diberi kehidupan yang sangat berharga oleh Allah... 

Sekejap masa berlalu.. 

Saya nak imbas balik gambar lama lama ni... 
Banyak kenangan waktu kecil dulu yang tak dpat dilupakan.. 


Inilah saya ... masa ini umur tak ingat dah.. berapa tahun.. agak agak ajelah ye.. hehehe

Waktu kecik takpe kan.. sokmo je pakai short.. hahahaa.. 


Ini saya waktu dah tadika kot.. saya pn tak ingat dah.. 
Tangan mak saya tu.. 
Nanti ada yang ingat tangan cubaan meraba di situ.. hahahaa... 


Ni waktu saya sekolah menengah... skema gila la.. heheheh..
Tapi ni rasa dah cukup bergaya dah time ni.. :p

Ni gambar kawen saya... tahun 2006... 
Rasanya ini gambar las nampak shape kat body tu kot.. hahahahaa.. 


Apa pun saya redha... ni gambar waktu mengandung 5/6 bulan.. saya tak ingat..

Comel kan?? hahahahhha.. 
Masa ni besday saya yang ke 26 tahun... 


INi gambar saya dah keluarga saya.. 

Muka je dah sepenuh penuh gambar... 

Walaupun keadaan berubah.. tapi saya bersyukur dengan apa yang saya ada sekarang...

Alhamdulillah.. 


Semoga saya diberi kesihatan yang baik... 
Rezeki yang murah.. dan
Anak anak yang comel macam saya.. heheheh.. 


Sekian.. karangan darjah 6 dari saya.. :p

12 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

gambar yang pertama tu anak cina mana tu weii...hehehe...

Echa said...

haipp.. anak jiran. hahahahaha.. wei... lari tajuk jap.. dah announce pemenang ke kat blog ko...

Ena said...

a'a la.. gambo tu cam chinese look kan!.. ke memg ade mix echa.. hoho.. skrg pun masih ade la mix tu..

Selamat la utk semuanye ye!!

Echa said...

hehehe... ena.. kena bukak buku salasilah keluarga... hehehe... memang ada mix sket... selain dari mix lelaki dan perempuan.. ada mix cina sket.. hehehehhe

Ieda Al-Habsyi said...

comei gambo macam anak cina! :)

Echa said...

skang pun comel kan.?? kan?? heheheehe

Nana said...

happy birthday..muda lagi ko ek baru 29 ehehe tp aku lagu muda kekekke

Mama AqiL said...

hepi besday ecah..biler tambahnyer umur dalam kehidupan..maka kenalah tambah zuriat tuk masa hadapan..chaiyok..chaiyok

ratna said...

mcm anak cina masa kecik2.. comel.. badan tu sedap tu nak gomol2.

Echa said...

nana.. memang la muda remaja lagi... baru 29..hehehehhe

Echa said...

mama aqil... tima kasih.. insyaallah.. dalam proses ni.. doakan la yee.. hehehee

Echa said...

kak ratna.. badan kecik semangat camtu.. sedap jugak..ni dah besar semangat lagi.. susah la nak cakap.. hehehehhee