Thursday, April 29, 2010

Sehari Sahaja Lagi...

Esok adalah hari terakhir Giveaway saya yee... 

Kepada sesiapa yang masih berminat untuk join sekali.. 

Boleh buat entry dan maklumkan di comment box... 

SEBELUM JAM 12:00 TENGAHARI YE...

Waaa.. sekejap je kita nak tinggalkan APRIL... dan masuk ke bulan MEI.. 

So, sesiapa yang nak join.. sempat lagi... 

Dan.. untuk yang dah hantar penyertaan tapi masih saya tak masukkan link, 

Maklumkan ye... 

Maaf lah kalau saya terlupa.. saya juga pelupa seperti orang lain.. :)

4 comments:

Nana said...

hehe tunggu tau aku dah wat entry ni auto publish kul 1 kang hehe

..nOj rawK.. said...

org mane yg pelupa? aku tak. hehe

Echa said...

nana.. aku dah tunggu.. dah dah siap komen.. hehehehehehhe.. thanks..

Echa said...

noj... bukan ko la tu.. sbb ko memang seorang pengingat tegar..hehehehhe