Wednesday, April 21, 2010

Penghargaan Terima Kasih Kepada Blogger Blogger Ini....

Kebelakangan ini.. saya sangat sangat berterima kasih kepada mereka -mereka ini di bawah...


Sangat Sangat Terima Kasih...


Jangan minta hadiah yeee.. hehehehe...


Hanya Penghargaan Jutaan Terima Kasih sahaja yang mampu saya rakamkan...


Ini adalah kerana kebanyakkan pengunjung blog saya adalah dari Link mereka...


Datang dari blog mereka.. terjah ke blog saya yang kerdil ini...


http://h-n-i.blogspot.com/
http://nojj.blogspot.com/
http://mdm7781.blogspot.com/
http://zanmyly.blogspot.com/
- 4 Blogger kat atas ni semuanya classmate dan dorm mate masa kat UiTM Jengka dulu.. Tapi sayangnya ada antara meke tu grade dulu... tak paham la.. suka meninggalkan kengkawan sewaktu bersama-sama mengecap kejayaan.. hahahahahaha... apa pun... kami masih berkawan sampai ke hari ni walaupun kadang-kadang 'terumpat' dan 'termengata' ataupun 'terkecik' ati sesama sendiri.. adatlah tu... sedangkan lidah lagi tergigit.. hehehehe.. moga persahabatan kita kekal sampai bila bila... 


http://meriahuoll.blogspot.com/
-ini adalah blog Kak Senduk... kalau sesekali tengah stress boleh dtang release kat sini... kalau masuk blog ni tak senyum.. memang tak sah.. walaupun saya jarang ke blog kak senduk ni.. tapi kak senduk sangat rajin singgah ke blog saya.. tq kak senduk...


http://www.benashaari.com/
-blog ni semua pun tau kan... Blog yang membantu rakan rakan menaikkan dan mengglamerkan blog baru ni.. termasuk saya juga.. hehehehehe...Tq MR. BEN


http://a-drama-mama.blogspot.com
-ini adalah blog Mama Irfan... tak pernah jumpa pun.. kenal pun melalui contest dulu.. blog dia pun bes... banyak kisah irfan.. cuti cuti melesia... mama irfan pun rajin singgah sini.. tq so much!


http://e-nawanisfan.blogspot.com
-ini blog Ena... Ena yang mama dua orang anak.. tapi nampak muda sungguh.. jeles betul dengan dia... nanti kena ikut cara Ena berpantang yeeee.. baru boleh menten camtu... hehehehe...


http://farhan-emily.blogspot.com
-ini adalah blog Kak Mimi.. Senior saya masa di UiTM Jengka.. Mama kepada sepasang cahaya mata... jeles tau.. asik jalan jalan jeeeeee...


* Setakat ini... ini sahaja.. yang lain lain pun rajin sangat ke blog saya.. nanti saya apdetkan lagi ye... sbb kebetulan semalam saya buka.. list ini yang keluar di nuff saya tu... sebelum sebelum ni pun ada.. takpe.. nanti saya qada' balik yeeeee..

24 comments:

Drama Mama said...

hiks...ur blog slalu ada updates yang interesting, sebab tu lah ramai peminat. ;-) keep it up k!

yangbaik said...

ermm.... tak masuk senarai lak...what ever ... keep it up...

BEN ASHAARI said...

sama sama... gud luck !! just do it..heheh..nike lak ..hahahah

~aSHa~ said...

eh eh abg yg mcm JIMMY ada komen sini..ehehehe suweeeeeeeeet

echa..aku yg ke3 ye..ehehehehe...

mmg confirm xde hadiah ke ni?
xpe xpe aku tgu hadiah dari ko...bila ko dah beranak tepek gambo baby ko ye..aku rindu tul bau baby ni...baby aku dah machammmmmm tambah2 perangai ikut abg dia..mmg machammmmm aje ptg2..ehehehehe cium dari pc gambo baby ko pun boleh kan?

iz-AnN عبداللطيف said...

wahhh memang ramai peminat dah dia ni...sebab tu sampai tak sudi nak komen blog kengkawan lama...ada kawan baru rupanya...sob...sob...

iz-AnN عبداللطيف said...
This comment has been removed by the author.
iz-AnN عبداللطيف said...
This comment has been removed by the author.
Ena said...

eh!.. name ena pun ade.. hihi..
Thanks juge buat echa..

Echa said...

drama mama... kadang kadang terharu.. sbb entry takde sebaik mana.. kekadang membebel sendiri je.. tapi ada yg sudi nak jengah.. tq..

Echa said...

yg baik... bukan tak masuk senarai.. belum lagi .. nanti akan ada entry lagi sal ni yeee... tunggu.....apa pun.. tq sudi singgah..

Echa said...

Mr. Ben.. tq sudi singgah dan komen kat sini... heheheeh...

Echa said...

asha.. lama lagi nak aplod gambo bb ni..hehehehhehe... tq la wei.. dari blog ko.. dia singgah ke aku..

Echa said...

izan.. mana ada.. memang tak ramai.. tapi aku terharu.. yg tak ramai tu sudi singgah sini.. bukan sbb aku ada kawan baru aku tak singgah komen blog kengkawan lama.. tapi kekadang blog kengkawan baru seme pun aku tak sempat nak tinggal jejak...

Echa said...

ena... memang la ada.. tq juga pada ena... tq banyak banyak...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

echa, thanks promote gak belog akak yang kerdil ni. heheheh

akak memang compem singgah belog kau hari2, setiap masa, setiap entry, cuma ada entry akak komen, ada entery akak tak komen.

apapun clik2..

..nOj rawK.. said...

ape ucapan seme terharu2 ni. hehe wei aku rase kak mimi junior kte la. ke senior? konpius dh neh

Echa said...

kak mimi...

ala kak.. takpelah.. dah memang betul ramai datang dari blog akak.. tq sbb sudi singgah sini hari hari... heheheh.. tak komen pun takpe.. komen tu hak memasing kan.. tq kak..

Echa said...

noj..
kena la ada ucapan terharu.. hehehehe..
wei.. kak mimi ni entah.. aku pun lupa dia senior kita ke junior.. ala.. senior ajelah.. sbb kak mimi pangkat kakak.. hehehehe.. bole camtu??

NichKhun said...

wahh kena rajen2 singgah sini la kan.. mana la tahu nnt blog saya pulak naek kat sini.. hihihiih

Echa said...

nichkhun a.k.a. naomei.. hehehehhe.. naomei gitu... selamat datang..terima kasih sudi jengah dan komen kat sini...

::Mamalyna:: said...

fuhhh.... nasib baik ko letak link blog aku...kalau tak, aku merajuk ngan ko, hehehehhe... Iyeler echah, pejam celik dah lama kita berkawan kan...

Echa said...

mamalyna.. aku baru ingat nak majuk ngan ko tadi.. sbb ko dapat adiah tak nak kongsi sket.. hehehehehehhe...

Mama AqiL said...

aku budak baru belajar..kalau salah tolong ajarkan yea...TUMPANG LALU YEA TUAN RUMAH...!!!!

Echa said...

mama aqil.. aku pun baru blajar jugak ni wei.. hehehehhehe... aku pun masih berguru ngan nojah.. nora.. izan. yg otai otai tu...