Thursday, April 22, 2010

TOP 4 MARCH

Saya dan Aqeef adalah salah satu peserta CONTEST WAJAH SEIRAS  di BLOG UMMI ABBIQIS...

Alhamdulillah... Baru Top 4 ni dah suka sangat.. hahahahahhaha.. 

Ini saya tempekkan Gambar yang saya taruhkan tempohari...

Gambar ni muka memang bapok la tembamnya.. hahahahahha...

Sama tak.. sama tak?? hehehe..


ummiabbiqis.. saya pinjam gambar ni ye... :)

*kalau sesiapa nak masuk untuk bulan APRIL ni.. sempat lagi tau... tarikh tutup adalah pada 30 April 2010 ni... 

pergi ke LINK INI untuk Join!

9 comments:

..nOj rawK.. said...

wah top 4 dh ke... kan aku dh ckp gambo tu mmg ade iras2 hehe

Ena said...

Alahai.. ena terlupa lah nak join contest nie.. huhu..
chaiyok3x!!

Echa said...

noj.. hehehehe.. a;ah.. aku berterima kasih kepada ko ni..

Echa said...

ena.. sempat lagi tu.. masuk untuk APRIL plak...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

congrats, chaiyok2... nak masuk, tp rasanya muka anak akak cam tak seiras akak jer. huhuhu

~aSHa~ said...

good luck..kalo gambo masa kecik leh ke? kita kecik dan gambo anak kita?

Echa said...

kak mimi... try ajelah masuk.. mata orang ni lain lain kak.. mana tau dia nampak cam seiras..

Echa said...

asha.. tengs... yg tu ko kena tanya tuan rumah wei... aku tak bole jawab soklan tu...

Nana said...

wah tahniah2 aku pun menang utk bualan 2 rasanye