Tuesday, April 13, 2010

Akhirnya... Positif jugak.. :)





Ehem.. Ehem... Kegumbiraan Berganda Ganda untuk APRIL ini... dan.. untuk awal tahun 2010 ini... 


Dah boleh agak la kan??? heheheehh.. 


Finally..... It's POSITIVE.. :) :) :) Alhamdulillahhhhhhhh... 


Setelah Berpuluh kali Test... dan Berpuluh kali Negative... 


Eh.. Salah.. Bulan Lepas dah Positive.. tapi dah kata tak ada Rezeki... :(


Doktor cakap 'keguguran awal'... takpelah... terus menunggu... :)


Dan bila 'kawan' lewat datang.. doktor cakap... tunggu lagi.. sbb terlalu awal.. 


So, tunggu lagi.. sampai kan naluri ni cakap.. 'konfirm la aku pregnant'... 


Biasalah prmpuan kan... tak sbar sabar... so, check sendiri... 


Alhamdulillahhhhhh...


Aqeef lagiiiiiii.. suka.. dah nak jadi abang.. 
Aqeef pun bulan 8 ni dah 3tahun...
Patutlah dah pandai buat peace.. hahahahhahaha...(ada kena mengena ke?)

Sekarang baru 6 minggu... 
Due insyaallah... awal/pertengahan Disember nanti.. 

Kengkawan semua.. doakan saya yeeee... 


* Nora.. ingatkan pijot pass baton kat aku je... kat mu jugak ke??? 

33 comments:

*Miss Geli^ said...

am i the first to comment?

amcam??
menjadi yer tips aku lepas main angkat kaki eh??

tah masa bila aku bagi tips kan?

*Miss Geli^ said...

eh lupe nak ckp,

TAHNIAHHHHH

Echa said...

heheheh.. ms geli... aku lupa nak ikut tips ko tu... tu yg lambat nak dapat u... hehehehe.. tima kasih...

ko pun jaga diri... tahniah jugak.. :p

Ieda Al-Habsyi said...

fewitttt!!! tahniah!! hehehe :)

..nOj rawK.. said...

tahniah. kan aku dh ckp. huhuhu

Echa said...

hehehehe... fewiiitttttt.. hahahahaha... tq..

Echa said...

noj dah rawk.. ko dah cakap apa wei??? tetiba je.heheheheh

iz-AnN عبداللطيف said...

TAHNIAH...TAHNIAH...harap2 gurl lak kali ni...sib baik ko positip...aku lak negatif...aku cukup riso kalu 'KAWAN' tak datang...hahaha

ayang said...

hihihi tahniah..
due bln disember yek.. hahah sesilap sama lak tarikh dgn Saiful huhu
tah bila aku nk positip lagik yek?? wakakakakaka

Echa said...

izan.. tq.. tq.. tak kisah la apa jantina.. asalkan sihat.. kalau gurl tu kira bonus la kan.... sebaik ko -.. kalau tak..ada member.. hehehehe

Echa said...

ayang... kalau sama tarikh ok gak tu.. le sambut sesame beseday.. heheehehhe... ko nak lagi.. boleh lagi tu wei.. dah cukup bulan dah saipul tu.. hehehehe

Ena said...

YEayy!!!
Alhamdulillah..
Leh la ada kawan lak si anak terune tu nanti.. tak gaduh2 dah ngan mamanye..

lin_cute said...

tahniah3 ecah.....jaga kandungan dan diri tu bebaik tau....bestnye.....nak dapat baby lg.....aku jer tak berani lg nak menempuh alam korang ni....kekadang tu teringin gak nak dpt baby...tapi.......hehe

Drama Mama said...

congrats!! wah seronok la sikenit nak jadi abang dahhhh! hehehe

Echa said...

alhamdulillah ena... itulah... takut nanti tak gaduh.. bertumbuk lak ngan adik.hehehehhe.. tq

Echa said...

lin... tima kasih banyak banyak.. ala wei.. jom la join d group.. hehehhee... adik pun dah besar kan.... mana tau dapat boy pasni...

Echa said...

drama mama.. heheheheh.... tq.. tq.. dah lama aqeef nak adik tu.. dia bosan takde kawan.hehehehhe...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

congrats echa.. wah best tul ramai yang mengandung. bila la turn akak ni .. heheheh

p/s: tak nak singgah blog baru akak ke

Echa said...

kak mimi... tima kasih.. akak amik la turn... bole saing saing. heheheh.. kak..semalam lagi dah singgah.. tapi tak nampak pun.. tak kuar pape...

.:fyzz:. said...

TAHNIAH TAK SANGKA AKU PAS BATON LEKAT KAT KO ECHAH WEY..kira anak kira rakan sebaya ngan cha cha nak missgeli la kan..insyallah..aku bulan 11 ko bulan 12..buln 1 thn depan zidah..pstu nogha bulan 2..kira kira pass around la hahaha..pepun tahniah sekali lagi..wey any tips..atau apa2 share la kt blog.aku nih dh lupa dh tau..maklumlah 5 thn tak peknen..heheh

Echa said...

hehehehehe... wei.. memang ramai amik baton ko ni wei.. tanpa bertangguh lagi.. hehehehehe... aku walaupun baru 3 tahun tak banak.. tapi ingat ingat lupa jugak ni wei.. hehehehe

{ e'mie } said...

tahniah ler echa..akhirnya ko join jugak aku untuk tahun ini..aku mungkin lepas yang ketiga ni..aku stop kejap...yang keempat mungkin lagi 4 - 5 tahun..kalau larat lagi ler...

Echa said...

emi.. tq.. hehehehe... kita amik turn pelan pelan la ek.. ko amik turn lepas izan nanti ke.. heheheh

::Mamalyna:: said...

tahniah echah...sila pas button kat aku bleh?

Echa said...

mamalyna.. ko tunggu turn la wei.. satu satu.. ni aku tengah nak pass kat nora ni.. pastu aku suh dia pass pada ko lak ek...

Nana said...

wah tahniah2
ramai lak plak kwn2 aku sme positip jek heheh

Echa said...

nana... tq.. tq... nana, ko plak.. bila lagi... heheheheh... nak aku pas baton tak???

~aSHa~ said...

pesal nama aku tuk turn tahun depan...cis...ehehehhee..sabar sabar....

echa pun jgn nak pas2 lagi...aku ni penat jaga 2 org mcm jaga duapulohdua org je...


TAHNIAH ye echa...usaha mu membuahkan buah cinta.. ehehheee

aku kira kawan terlewat la wish ni ek...sowiiiiiiiiiiiii

Echa said...

asha.. takpe.. aku tau ko bizi.. mengalahkan menteri gamaknya. hehehehhe... aku tak pass kat ko la gitu... aku pass pada ije je... heheheh... tq wei..

umilia said...

tahniah echa..welcome to the club utk rs cmne jg ank 2 org..huhuhu..nnti ko taula cmne..so taking care ye..

Echa said...

umilia... tq... tapi ucapan ko tu ada unsur menakutkan plak.. hehehehhehhe... ala wei.. aku gurau.. tq.. tq... hehehee

Mama AqiL said...

ije pun nak baton jugak ker..hihihi..peper pun tahniah ye ecah..chaiyok..chaiyok.

SYAbAR said...

tahniah echa... semoga semuanya berjalan dengan baik sepanjang mengandungkan baby ke-2 ni