Thursday, December 3, 2009

BIZI tahap GABAN!

Tak sangka la arini bizi.. sangat tak sangka.. unsangkarable tul!

Bizi tahap gaban! Gaban pun tak bizi camni.. ada break jugak... heehhehe.. :)

Ada yg cakap.. 'kata bizi.. tapi ada masa lak apdet blog?'... tak pun.. 'dah tau bizi.. buat ajelah keje tu.. '.. ada lak cakap .. 'ala.. cam la dia sorang je bizi.. org laen lagiiiii bizi.. tak kecoh pun'... hehehe.. alerrrr.. sukati aku ler.. ada aku kesah???

Korang je yg tak nak tulis dalam blog.. pedulik apa??? salah aku ke?? heheeh.. yg pnting aku memang bizi arini... tapi aku amik masa rehat tuk apdet blog.. tak salah kan.. kan.. kan?? hehehhe..

So, pada yg ym aku tak reply tu.. aku blom sombong lagi.. ingat kengkawan lagi..tapi tak sempat nak reply jeee... time rehat ni aku apdet blog... nak jenjalan g blog kengkawan pun tak sempat sangat lagi.. just tengok gambo jee.. (kalau ada gambo.. kalau yg takde gambo tu.. mahap laaa) :p time rehat ni jugak aku baru makan makanan sarapan aku pagi tadi.. lapooo giler dah ni... time rehat ni jugak la aku nak main game.. iskkkk.. tak terkejar rasanya... :)

keje yg masih tertangguh.. ::

- minit mesyuarat isnin haritu
- urusan mesy. ict ipta minggu depan
- isi borang pelekat kenderaan baru
- rekod surat (seminggu nyer tak rekod lagi)
- fotostat surat tuk edaran
- edit template rmk10
- isi borang seminar bos..

iskkk.. banyak lagi tu.. kalau org laen dah settle lama dah tu.. tapi aku yg 'terlebih rajin' ni memang makan masa skett.. hehehehe..

dah kena mula buat keje balik ni... Go Go Chaiyyokkk!!!

7 comments:

..nOj.. said...

heheheeh xde mane2 statement di atas yg buat ai terasa... ko kn dh naik pangkat jd pp... biasa la bz... pp kt cni pn seme bz bz... ramai yg x kawen lg sbb xde masa pk nk bercinta... hahaha

Echa said...

tu komen ke cerita kat ump?? hehehhehe..

wei.. bukan.. salah.. pp kan tak buat keje.. mengarah jeeee... oppsss.. tu kat sini laa.. hahaha

iz-AnN عبداللطيف said...

hohoho...bizi pun kena profesional weii...jangan ar bizi blog tak update, ceting tak jawab...lalala..

*Miss Geli^ said...

PP tu ape?

ko gile ape nojah??bizi kat opis sampai tak sempat nak kawen??

nak suh gelak ke nak suh kutuk ni?

Ena said...

Heh3.. same la ngan ena.. ke bizian telah melanda di penghujung tahun nieyh.. nie pun sedang men free kan diri.. letih la duk terkejar2 jek.. hu3..

~aSHa~ said...

aku takde ym ko arini...ahhaha..so takde kena mengena...

wei ni khas ayat tuk ko...agi idup agi gelaban, jgn jadi GABAN...ehehehe...

actly takde mende nak ckp..tu je la mampu aku taip...

ibu emy efy eqy said...

tak pe buat keje perlahan2 ye...