Monday, January 31, 2011

Dinner Paling Sedap Sepanjang Di Langkawi / Last Day @ Langkawi

Seriyes.... 

Kalau ada rezeki lagi nak ke Langkawi... 

Selain dari nak beli coklat... nak beli kiriman piuk belanga.. pinggan mangkuk... 
naik Cable Car... 

Mende yang paling penting adalah makan di Jai Island Cafe... 
Yg Aqeef pegang tu adalah menunya... 

Besar dalam kedai ni... ada meja bulat.. meja empat segi..  
Dan ada bangku kantin sekolah cam yg kitaorang pilih aritu.. 
Orange Juice Saiz L en. somi..  
Apple Juice Saiz M untuk aku 
Nasi Goreng Ayam En. Somi 
Chicken Chop untuk aku.. 
Seriyessss sangat sedap.. 
Rasanya ada jugak blogger penah makan sini kottt.. 
Kafe ni bebetul letaknya depan hotel aku je... dekat gile... dari bilik boleh nampak cafe ni.. 
Nyesal tak datang makan dari awal sampai.. 
Semua tu... total RM24... 

Tapi sangat puas hati... air dia fresh gile... 
Chicken Chop tu besooo gile portion dia... 
Nampak cam kecik je.. kongsi dua orang makan pun kenyang gile... 
Aku memang rekomen tempat makan ni la wei... 
Tapi dia tutup hari Isnin kalau aku tak silap... 

Dan... esoknya setelah 3 hari di Langkawi.. 
Kami gerak balik... 
Ni mana yg gambar aku ngan en. somi.. seme Aqeef yang amik... 

Selamat Tinggal Langkawi.. 
Apa pun.. ni percutian yang bermakna untuk kami anak beranak... 
Sbb percutian ni hadiah sempena besday en. somi yg ke 30 tahun... 

Flight.. hotel seme ditanggung oleh aku.. bukan orang lain.. 
Duit beli rokok kat ismail group tu duit dia la.. 
Duit beli cekelat tu... dia jugak.. hahahahahhahaha...

3 comments:

Kaseh said...

wahh pandai dak kecik tu amek gambo hehe.. besh kan trip langkawi...sekali pegi mmg tak puas...

nasazfrog... said...

mak aii besonye menu dia...

Nana said...

bez..bez..
langkawi tuggu aku plak...