Friday, January 28, 2011

Percutian Ke Langkawi

 Macam yang dah dikepohkan kat blog ni... 
Aku sefamily ke Langkawi... 

Jarang berjalan jauh ni... 
Lelebih lagi.. kalini guna jalan udara...
Lagi la kemain beria kan... :)

Guna khidmat Air Asia je... 
Amik masa promosi... pegi RM3/person
balik.. RM0/ person.. 
Korang total la ek... campo tax... campo memacam tu.. 
dan.. aku buat persiapan awal.. amik extra luggage tuk balik.. :p
Tetiba jadi pelik.. nape aku amik gambo kat tepi sini.. 
Agaknya laki aku nak bukti orang yang pegang buggy anak dia.. 
Takut ilang ke.. senang nak cari nanti.. hahahahahaa
 Bila pertama kali dalam idop dapat naik flight ni... 
Seme pemandangan kena amik... 
Bukan senang nak naik lagi kan.. 
Kalau nye takde promosi.. tak merasa aku.. heheheheeh.. 
Agak jakunsss sket di situ.. 
Tapi keadaan diri masih normal lagi kat atas tu... 
 
Okey... tak yah bebanyak.. lagipun masa tak panjang.. 
Kalau pegi London.. mgkin banyak lg gambar kat awan aku amik.. 
Ni pegi Langkawi je pun... 
Sekejapan dah tiba... 
Oh yeee.. Flight kul 7.25pm yeeee.. 
Sampai langkawi dalam 8.20pm camtu...  
Dan... dah tiba.. 
Welcome to Langkawi...  
Salunya entry berjalan ada Part kan.. jadi... ni baru Part 1... 
Tapi aku janji... entry Part 2 takde berjela sangat... 
Ni pun.. sbb nak elakkan gambar berjela sangat... 

Next... Part 2.. @ Langkawi

3 comments:

LyNn HaMzAh said...

dah lama lynn x gie langkawi...best gie langkawi nie...ada macam2...

mamawana said...

Terbang2 gi Langkawi ..best kan

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.