Tuesday, January 18, 2011

Buku Laporan Harian Taska Permata - BUKU SMS

Kali ni nak share buku laporan harian Aqeef... 
Rasanya ramai yg dah tau kot buku ni... 

Aku aplod nanti senang Aqeef nak tengok buku laporan dia masa sekolah makan.. :)
Sbb buku ni pun bukan aku nak framekan... Lunyai jugak.. 
so, simpan gambar je la yeee... 

Buku ni cam folio kita buat zaman sekolah dulu... panjang je camtu.. 
buku ni ibu bapa kena create sendiri.. just masukkan dokumen yg cikgu bagi.. 
Senang je... buat Kulit Buku jeeee.. 

Details depan tu, kita ikut macam yang diberikan.. 
Gambar tu sukati aku je nak letak gambar apa... 
Biar besar.. orang senang nampak.. :p
Cita-cita tu nampak?? aku tanya Aqeef dia nak jadi apa.. 
so, dia jawab doktor.. hahahahaha...
Hobi dia memang bermain je... so, hobi bermain.. 
Nak kata hobi berchatting... membaca .. menulis tu takde lagi.. :p


Setiap pagi sblom hantar anak, ibu bapa kena isikan dulu bahagian 
Catatan Ringkas Ibu Bapa tu... 
Kalau ada pesanan nak anak balik awal ke.. aap ke.. boleh catit kat situ.. 
Kalau anak tak sihat.. selsema ke apa ke.. pun catit jugak.. 
At least... sekolah boleh tau.. apa yang kena buat.. tak yah buat seme kan.. 
Ni plak.. apa yang anak makan seharian kat sekolah.. 
Patutnya dia letak menu terus.. camni aku tak pasti apa dia makan.. 
Kena selak balik buku Pendidikan Jasmani dulu :p

Kalau perasan ayat yang dibulatkan tu.. adalah aktiviti anak untuk hari tersebut... 
Laporan yg bawah ni adalah laporan Aqeef hari pertama dia sekolah.. 
Nak gelak aku... alaaaa.. aku dulu pun gitu.. cuma takde laporan je.. :)
Ni plak Aktiviti Permata untuk hari hari tersebut.. 



Bawah ni adalah Laporan Keadaan Aqeef baru baru ni.. 
Aktif... dan Ceria.. 
Dan ada jugak laporan masa tidur anak.. 
so far.. aku rasa ok la.. at least.. kita tau.. bila anak tido seme.. baper lama tido.. 
Kalau cikgu menipu aku siap la kan... anak aku tak tido.. dia cakap tido.. :p

Dua  hari ni... Aqeef nye laporan ialah Sangat Aktif dan Ceria.. hehehehe... 

Last but not least... Catatan situasi anak di rumah ni salunya isi time kita nak tido tu.. 
Tapi salunya.... aku kosongkan... 

Sbb selain dari dia banyak makannnnnnn kat rumah.. asik lapar... 
Dia akan tido sangat awal.. 
Jadi aku buat kesimpulan sendiri.. dia kat sekolah.. tak makan sangat.. yelah.. dah berkawan.. 
Asik mainnn je... itu yg balik dia lapar.. dan penat.. itu je lah.. sekian.. 
Oh yeee.. Aqeef pakai pampers start kul 10/11 malam camtu.. sampai kul 7 pagi... 
Ni tengah try nak buang terus.. pelan pelan la kot.. 

5 comments:

~aSHa~ said...

lain skit format dgn peermata sini kan...ehehehehhe....

laporan anak aku smlm...

'maisara suka mengadu ttg kawan2nya' ahahahahahhahahhhahaha

sama je kat umah pun...suka mengadu apa yg abg dia buat...ada je nak bgtau...

ciK mOt ©™ said...

bagus, sok jadi doktor jangan lupa makcik ye...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah macam2 kena report yer.. bagus gak at least senang nak pantau

Pn. Zana said...

bagus.. :P

umilia said...

wah..msti dia suke tang kenal ngn kwn pompuan tu kan..hehehehe..anak aku pun skang blk sek trus nak cr nasi nak mkn..tdo mmg awl la..