Friday, January 21, 2011

Giveaway Januari 2011

Ok... 


Hari Jumaat yang mulia ni... perasaan nak buat GA tu membuak-buak... 
Jadinya... jangan dihampakan perasaan ni... kita buat GA... 


Kepada sesiapa yang berminat nak join.. silakan... 
Tak minat takpe... kalau tak lebih dari 3 orang yang menjawab... seme pun boleh dapat adiah.. :)


Mudah je... 


Nak suruh teka teka je... 


Ok... kita citer sket sket dulu... kira cam Clue la yeeee.... 


30hb Januari ni... akan ada Family Day office... tak buat jauh pun... masih di dalam Melaka lagi... buat satu hari je... mungkin jugak.. dari pagi sampai petang je... tak bermalam pun... sekian... :p


Kemudiannya ... insyaallah... hujung bulan ni.. kami akan ke satu tempat... masih di dalam negara... belum lagi berpeluang ke luar negara... paspot pun takde... ic je ada... :p... kitanya family holiday.. perjalanan mungkin tak sampai 2 jam pun.. hahahahahhaha... jadinya... 


Untuk pengetahuan.. saya adalah orang Melaka yeeee.. Melaka Bandaraya Bersejarah.. bekerja pun di Melaka juga... 


Kepada sesiapa yang nak teka... sila teka :

i) Di mana Family Day tu akan diadakan?

ii) Ke mana destinasi percutian kami sekeluarga?


Contoh la yeee.. teka gini : 


SAYA NAK TEKA... 
i)  Bukit Merah Lake Town Resort - Family Day
ii) Paris... (waaaaaa.. berangan ok.. hahahaa) - Family Holiday


Mudah kan??? Teka kat COMMENT BOX JE... Seorang SEKALI JE Yeeeee... 


Ada hadiah okkkkkk...Hadiah tu nanti saya reveal kemudian.. yg pastinya.. ada  hadiah... bukan pensel.. pemadam ke.. bukan.. sbb dah lama tak buat GA.. saya nak bagi yg bes sikit la... tapi bulan la sutera china ke ye... :)


Ok... selamat meneka... 


- Peneka paling tepat untuk kedua-dua soalan adalah memenang.. 
- kalau salah satu yang betul.. akan dikira paling peneka jawapan i) paling awal dan tepat 
- peneka jawapan ii) paling awal dan tepat... 


memasing pun dapat adiah... hehehehe... 


22 comments:

MRS. K said...

i) Pengkalan Balak - Family Day
ii) Bukit Tinggi - Family Holiday...

*Miss Geli^ said...

Family awak kat
Afamosa Resort

Awak sekelorga akan bercuti di
Cameron hailen (ramai beno g cameron lately)

::Mamalyna:: said...

A Famosa - Family Day
KL - family ko

mrs_zura said...

Family Day kat Melaka Wonderland
Family Holiday kat Bukit Merah Laketown Resort

Kaseh said...

1) port dickson - family day
2) sunway lagoon - family day

fiza said...

Nak cuba teka ^_^:

AFamosa Resort - Family Day
Bukit Merah Laketown - Family Holiday

eima said...

Family Day - Tanjung Keling

Family Holiday - PD

Nana said...

pembetulan..ni yg betol

nk mencube hehe
1. PD
2. langkawi

nanizamros said...

NAK TEKA GAK

i) MELAKA WONDERLAND - FAMILY DAY

ii) PORT DICKSON - FAMILY HOLIDAY

fuhh harap2 betul la
tq

nadiah said...

salam

NAK TEKA..

1.melaka wonderland- family day
2.genting-family day

mama tisya said...

nk cuba teka

a famosa water world-familyday

PD- family holiday

imanmom said...

salam...saya nak teka

a famosa water ~ family day
cameron highland ~ family day

Mrs Niza said...

cam besh jerr...
nk cube gak lerr... =)

A-Famosa water word - famili day
PD teluk kemang - famili oliday

Pn. Zana said...

nak teka

1) A Famosa water world
2) PD

Kaseh said...

nak tukar jawapan..tak baca betul before ni..haha

1) family day - melaka wonderland
2) Family holiday - Port Dickson

Mama AqiL said...

Family Day : A FaMOSa

Destinasi PerCutian : Genting

Anonymous said...

family day : benteng sg. selandar
family holiday : afghanistan

btul x? btul x?

~aSHa~ said...

family day : A famosa Water World
Family Holiday : Kuala Lumpur

~aSHa~ said...

family day : A famosa Water World
Family Holiday : Kuala Lumpur

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Akak nak teka gak

Family day : A Famosa Water World
Family Holiday : Genting Highland

atty's said...

kty nak teka jugak

Family day :melaka wonderland theme park

family holiday : Genting highland

Izzatul Iman said...

Tanjung Bidara Beach Resort - Family Day

Jeram Toi Recreational Park, Negeri 9 - Family Holiday

teke je...dah namenye pun teka....