Tuesday, January 11, 2011

Beli Barang Online

Ni seme kisah silam je... :)

Dah lama berlalu.. dendeng pun dah selamat ke alam lain... 

Tapi seriyessss.. ini dendeng paling sedap aku penah rasa... 




Dendeng bonda.. aku order online... 
Oh yeeee.. aku memang penggemar membeli barang secara online... 

Kuih raya pun salunya beli online je... 
Tapi sangat sangat puas ati la dendeng ni.. sampai petang.. malam tu memang dah bis... :)

Beli melalui Facebook je... 
Korang search je Farah Dendeng... terus order.. konfirm tak nyesal.. 

Aku memang plan nak repeat order lagi... gile ko teringat dendeng ni... 
Mabeles!

SAtu lagi mende yang aku telah order secara online pada penghujung tahun 2010 adalah mende alah ni... 


Barangan Victoria Secret... 
Pun beli tru Facebook...

Ada jugak yang bertanya... boleh caye ke beli barang online ni.. 
Bagi aku.. yg pnting kepercayaan dan kejujuran orang menjual tu... 

Setakat ni.. memang banyak barang aku beli tru online.. 
aku penah beli baju bb.. baju sendiri... pam susu... kuih kuih raya... buggy anak.. 
makanan frozen... banyak lagi.. dari sekecik barang.. 
paling besar dan paling mahal barang online aku  adalah buggy anak aku... hehehehe
memang kebanyakkannya melalui online.. 

Tapi kena jugak tengok la.. 
Jangan beli melulu jeeee... sbb ada jugak kes yang menipu kan... 
Still kena hati-hati... 

apa pun.. aku memang suka beli online.. sekian.. tq.. :)

9 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

suka lah tgk brg victoria tu, mahal tak kak?

ciK mOt ©™ said...

dendeng tu pe weiii

MRS. K said...

AKU PON TAKTAU DENDENG TU APO?

Echa said...

ieda...

mahal ke tak ek.. entah la wei... seme barang tu.. dua ratos lebih termasuk pos... kat fb ada jual tu...

Echa said...

cik mot..
mrs k...

dendeng tu entah la.. hahahahahaa... aku pun tak tau nak xplain.. tapi cam rendang tok kot.. eh.. entah.. yg pasti sedap wei..

Farra Dhelina said...

oh sgt suka bau vic sect!

sedap kak dendng tu??mcm best je!!

SYANI said...

Beli victoria secret tu kat sape?? Nanti nak search kat fb.

Echa said...

farra... sedap... ke ko punya ni.. nama lebih kurang je.. hehehehe.. tapi bes wei.. try la...

Echa said...

syani..

search nama ain hadi... saya beli kat dia aritu..