Wednesday, April 1, 2009

ini sambungan citer yg tadi..
panjang sangat nak taip penat la plak.. so, biar ada gap sket... hehehhehe..
citer ari ahad dah bis...
citer ari sabtu lak (ni kes takde citer time hari bekerja yeeee)..
ari sabtu petang tu en.somi lik dari pwtc.. perhimpunan umno aritu..
jangan tanya dia buat apa la yeee..
sbb aku malas nak terangkan watper dia g sana tu...
yg pastinya dia bawak balik berhelai-helai tudung yg sarung jek tu.. (tudung ekin ke orang panggil).. murah katanya... jadilah dari tak ado kan??
so, malam tu jugak bawak si kecik tu jenjalan..
jenjalan ke nama dia tu???
meredah ujan lebatt giler babas punya... sampai tak nampak jalan..
aku dok risau dah kat belakang tu...
aqeef dalam car seat dia dok menyanyi nyanyi dah.. takde langsung la rupe kerisauan..
huh! dia tau apa kan??
ingat asalnya cam nak g jj... tapi sbb rasa dah lewat.. yelah.. time tu pun dah kul9 mlm..
memang tak dan ar nak g sana tu.. so, pegi ajelah tempat terdekat yg agak 'happening' sket..
Family Store.. hahahahha... beli barang dapo sket...
pastu singgah makan sate.. itu sajekkk..
ini citer takde gambar... tapi tuk nak mengelakkan dari zidah tak paham pape tuk entry aku ni.. aku letak gambo masa aku g buat surat beranak aqeef ari senin aritu yeee..
mahap lah.. entry tunggang langgang.. cam otak aku gak..serabuttt...

ini aqeef sendiri yg menggayakan spec tu yeee.. bukan aku pepandai letak kat mata dia pun.. dia yg mik dari kotak spec itu... ha.. amik ko..



tak henti henti bergaya.. spec pun jatuhhhh... marahhh tuuuu.. bukan aku tarikkkk.. hhahahaha...

3 comments:

..nOj.. said...

brape taun dh anak ko ni wei... beso dh rupenye.. hehe

ayang said...

baikknyaa duduk diam dlm carseat tuh.. sorang2 kt blkg lak tuh...

sya's said...

anak aku dah darjah 6 dah... dah nak mik upsr pun dia... hahahaha

ayang... baikkkkk... sangat baikkkkkkkkkk... tapi kalau bukak belakang nyer pintu.. mgkin bantal, kete mainan, sampah sarap akan menjengah kuar... sangat la penuhhhhhh...