Thursday, April 2, 2009

Special Entry..

* makluman yee.. mahap la kengkawan.. itu rege ada kesilapan.. aku pun baru pasan arini.. sbb aku dok copy paste jek apa yg ada dalam pc neh.. tolong abaikan bahagian rege itu.. sbb rege seme RM120 sajokkk.. mahap lagi sekali.. bengap giler sbb tak tanya pada pengerusi terlebih dulu.. terus copy paste... hampunkan aku yee.. tiada unsur penipuan di sini.. tapi kesilapan aku sendiri..

hokeyy.. aku dah hapdet yeee.. stakat ni itu jek yg ada pada tangan aku... yg sold tu takde dah la kan.. tapi kalau ada yg nak aku carikan pepium yg dia nak, aku try cari ar... mgkin dalam 12hb ni g tengok stok...


--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ok kengkawan seme...
aku nak try market kat blog aku ni...
tengok orang laen business..
aku pun tingin gak..
cuma aku mungkin tak seserius orang laen ar.. ni sampingan..
sbb aku pun baru nak berjinak jinak..
kalau dapat sambutan, aku nak bukak kedai terus.. hahahahaah..
angan angan mat jenin.. lagipun, tak salah mencuba kan??
aku pun jual barang yang dibenarkan..
bukan aku jual ganja paket.. ataupun pil estacy.. oppssss.. :p


kat sini aku nak promote perfume..
ORIGINAL perfume okkk..
camner korang tengok dan bau kat kedai perfume, camtu la baunya...
bukan klon aku campo air suam yeeee...
bukan campo minyak zaitun atau minyak kelapa dara..
tidak sama sekali.. ini tulennn banggg...
dan harga yg aku jual pun sangat sangat murah dan berbaloi...
aku tak curi okkkkkk..aku tak klonkan pun perfume ni... aku cari rezeki halalll..
cuma dia murah berbanding dari kedai tu sbb takde tax dan perfume ni datang tanpa kotak... means, perfume sajekkk.. aler.. kita kalau beli perfume pun nak kan isi nya kan???
itu lebih penting.. dari kotak yg grand.. tapi isinya tak original..
betul tak kengkawan??? :P (aler.. sokong la kengkawan) .. hahahahha

Ok.. so, ak ada sertakan gambar, harga dan details..
tapi sebelum tu.. aku nak terus terang yeee.. sbb dalam niaga ni tak nak la tipooo tipooo kan..
kat blog kalau citer sal lain tu le ar tipooo sket sket.. tapi ini tak bley..
kena jujur okkkkk..
kat sini aku nak bitau dengan jelas...
kalau kat pasaran perfume ni memang cecah sampai 3/4rat.. korang le cek.. tapi tak seme..
ada yg 1++.++ ke atas jugak...
tapi kat pasaran tu dia mungkin mahal sbb kena tax dan bayar sewa tapak..
dan semestinya dibekalkan dengan kotak yang cantik... itu dah pasti...
TAPI.. perfume yg aku jual ni memang satu 'bapak satu ibu' ngan yg kat pasaran tu...
cuma beza nya tanpa kotak (cam aku bitau tadi)... dan ada sedikit kecacatan pada botol...
paham kan?? tak nak ar bila ada yg beli, tak puas ati.. nak cakap aku tak bitau lak...
aku dah sebot awal awal ni yeeee...
cakap 'ORIGINAL tapi REJECT' la senang.. iskkk..
tak pandai aku berkias neh.. heheheh

ok.. kalau ada yg berminat, dan nak tanya lebih lanjut...
korang tak reti reti ke nak ym aku...
skang zaman dah canggeh.. tak yah la nak tulis surat seme..
ym jek.. syaz1601@yahoo.com...
no tipon aku 0196860671.. le sms jugakkkkk...


ok... layan gambar lak.. dan rujuk harga mengikut no. gambar..




NO

ITEMS

SIZE


1.

POLO BLUE (M)

125ML


2.

BOSS SELECTION (M)

90 ML


3.

ALLURE (M)

100 ML


4.

TOMMY (M)

100 ML


5.

BVLGARI (M)

100 ML


6.

GUCCI ENVY ME (W)

100 ML


7.

JUST ME (W)

100 ML


8.

JADORE CHRISTIAN DIOR (W)

100 ML


9.

ESCAPE (W)

100 ML


10.

PREMIER JOUR BY NINA RICCI (W)

100 ML


11.

BVLGARI ROSE (W)

100 ML


12.

DEEP RED – ETERNITY FOR MEN (M)

100 ML


13.

BURBERRY TOUCH (W)

100 ML


14.

BURBERRY TOUCH (M)

100 ML


15.

AQUA D GIO (M)

100 ML


16.

TOMMY GIRL (W)

100 ML


17.

LOVELY (W)

100 ML


18.

ANGLE STAR (W)

50 ML


19.

STILL – JLO (W)

50 ML


20.

LOVE IN PARIS (W)

50 ML


21.

MIRACLE (W)

50 ML


22.

DUNHILL X-CENTER (M)

50 ML


23.

NINA RICCI APPLE (W)

80 ML


24.

SECRET WISH - ANNA SUI (W)

75 ML


25.

MAGNETISM (W)

75 ML


·






























M – MAN

W – WOMAN


ok... kalau ada yang berminat nak beli,
boleh tinggalkan komen kat sini ataupun guna jek apa pun alternatif tuk kontek aku kkkk.. hehehheeh.. lagipun dah memang keje aku menempel kat blog ni okkk..
so, insyaallah aku memang tengok ar blog ni kecuali blackout... :p

ini untuk serious buyer la ek...kalau dah ada pembeli nanti, baru lah aku akan letak terms n condition.. wokeeeyyy... sekian, tq

* ada tambahan sket bebelan.. yg kat atas tu seme gambo yg ada dalam simpanan.. yang lain dah bis yeeee... seme tu ada sebotol jek yeee... kecuali itu angel kot.. yg botol ghuper taik bintang kaler biru tuuuhhh.. itu ada 2 botol...tapi ble re-order dan bergantung kepada stok.. kalau dekat dekat mik stok.. malam ni boleh ar g tengok..tapi jauh tuuuu... hehehe..

10 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

hurrmmm...hugo energise takde ker...aku mang tengah cari perfume tuk somi aku ni...hehehe

*Miss Geli^ said...

apa kata ko cuba eternity zan..best tau pepium itu

Echa said...

kalau siyes nak, aku suh laki aku carikan lerr.. ni pun aku tolong pomot jek.... kira cam biro promosi.. pengerusi nyer en. somi lagi.. hahahaha...

~aSHa~ said...

sy tetap dari dulu hepi clinique

ayang said...

ahaa! ngkorang jgn lupe lepas sembur pepium dak eca ni, minum2 la air xtra harimau n kacip patimah keluaran bns230.. sila2 mmg mantops lepas tuh.. kalu ndak, sila bg tau aku..

kuku pink: sori eca, aku numpang promot hehehe

Echa said...

huh! ko memang la yang... aku lupa nak bitau yg aku cas kalau tumpang iklan kat blog aku neh.. hehehehhe..

Echa said...

eh.. lupa lak.. ayang.. apa kata ko test dulu pepium aku neh.. pastu minum air yg ko cakap tu.. pastu jangan lak lupa bagi testimoni kat sini.. hehehhe..

ayang said...

huhu bisa ajorkk... t kalu g meeting aku hambik sample tu bagik kt ngko.. bule bukak cawangan kt sana.. hihihihi

Mrs. Hakim said...

chah, antara no. 7, 10, 11, 18 dan 20 yg mana satu paling the best. plus aku suka bau yg lain dr yg lain..kira yg tak common la.. ko phm kan..ekeke..

Echa said...

mel.. aku skang ni rasanya dah mabuk pepium.. kat umah, dalam kete.. seme rasa mual... sbb ari ari dok cium kan... lain orang lain plak citarasanya... ada yg ske bau kuat..ske bau yg lembut kan... tapi kalau serius nak tengok, mgkin aku turun sana dalam 12hb nanti ke... nak tengok barang????