Wednesday, April 8, 2009

Besday Celebration - dah lpas pun..

Sebenarnya aku dah celebrate beseday aku ari sabtu malam aritu pun...
kengkonon cam seperais party... tapi cam bley tau jek kan..
kebetulan ari sabtu malam tu aku g jasin sekejap...
g pasar malam..
lik tu mak aku suh singgah umah...
itu yg tak selekeh sangat tu.. :)
dan.. kalau pasan gambo budak busuk aku tu takde..
dia tido okeeyy..
sbb tu mak pak bergambar sakan :)
dan dapat makan dengan aman... hehehhe

gambo ni nampak panjang sket muka aku kan???
bujur sirih gituuuu...
takdelah bolattt cam bola... hehehehe

dah gaya-gaya sambot anniversary dah aku...
lantak ar kan... hehehhe




last sekali kena la ada gambo ngan adiah kan.. hehheeh.. saje nak tunjuk... :p

10 comments:

ayang said...

besaunye kek!! melantak 2org jek??

Echa said...

eh.. aku tak bitau ke wei... mak aku kol suh singgah umah dia... tapi mgkin silap aku tak bitau baper orang dan sper yg ada.. hehehhe.. kiranya ada aku, laki aku , nek aku, mak aku, adik-adik aku... kak long aku (yg sedang berpantang di umah mak aku) laki kak long aku, anak anak buah aku... tu pun tak cukup kek tu.. haahhahaha.. melantak katanyaaa..

.:Iz-aNn (",):. said...

naper aku tak dapat adiah ni...pelik...dok tunggu2 jugak ni...hahaha...

*Miss Geli^ said...

asal letak gambo laki ko jek ni...ishh ko nih..

kira cam sambut anniversary la kan
padahal ada lagi ramai orang dalam umah tu kan..hepi besday la ek..
tunjuk la hadiah carlo rino tu, henbek ke, kasut ke?

..nOj.. said...

tula adiah xbukak lg ke tu... org xnk tgk kotak2 tu... org nk tgk adiah tu

Echa said...

izan.. adiah tuk hadif ada aku simpan... tak nak pos.. aku ingat nak terjah jek nanti.. ko oder pizza dominos ek.. haahhaha...

ayang said...

wow enbeg!! sukenye..

.:Iz-aNn (",):. said...

belikan henbeg baru tuk aku jugak...tak sabarnya nak abis pantang nak p suping barang nak naik keje ni...hahaha

Echa said...

yelah.. time pantang ko dok kumpul duit ar ek nak suping... weih... ko siap siap list ar... nanti bis jek pantang.. jangan tangguh tangguh, mik cuti seminggu sopinggggg jeeee.. heeehe

.:Iz-aNn (",):. said...

tak tunggu bis pantang...dah sehat dah ni...minggu ni pun dah leh p suping ni..hahah...