Thursday, April 9, 2009

Tight n Legging

Ije... aku dah received pun barang dua hari lepas yeee..
tinkiu... lawa.. sangat puas ati..
yg 6 tahun tu memang muat muat je dengan atirah... lawa...
yang 0-6bulan tu besar sket ngan arissa..
tapi takpelah... bley pakai lama kan...
nanti kalau ada stok baru, boleh order lagi.... beli yeeeee...


Bahagian Depan... cantik ok.. kat kaki ada ropol..
bebudak pakai lawa ar.. kiut..
jangan orang tua yeeee...
sendiri mau ingat laaaa..

Bahagian belakang.. (mahap... tunjuk bontot sket.. haahha)..
yg benarnya nak tunjuk munge besar tu...

atirah memang senyum lebar masa dapat mende alah ni.... heheheh...


Arissa nyer besar sket... tapi comel kan..


sorilah.. gambo malap sket. nak cepat... hehehhehe..

9 comments:

ayang said...

echa ko order kt mana? lawo la pulerkk.. utk org muda cam aku ni ada x? boring r asik pakai yg itam jek.. nak r warna warni bunga2 bagai.. (buat basahan jek..)

.:Iz-aNn (",):. said...

kalu irfan pakai nampak jambu tak???hahaha

ayang said...

jambu boi.. hahahaha..

..nOj.. said...

yg atirah pakai tu santek la... cumel jek... saiz aku ade x

ratna said...

oooo ada ekk utk budak 6 tahun.. nak beli la utk izzah. sha beli kat ner.. nak beli gakkk..

Echa said...

aku li ngan ije la.. penat jek aku inform nama ije awal awal siap ckap tinkiu tu.. hehehe.. owh.. mgkin korang ingat ije adiahkan sempena beseday aku ek... hehehehhe

ayang.. aku order kat kedai ije.. http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com/

ayang / nojah : ko nak saiz ko ke??? cam kata dak ije.. saiz orang 'muda' cam ko ni.. dah patut kai jeansss okkk.. bukan legging lagi dah... dan kalau nak buat basahan.. ko li stoking bola pun okkkk rasanya.. hahahaa

Echa said...

kak ratna.. saya beli kat blog biz ije.. sbnarnya takde jual lagi kat blog dia.. tapi saya paksa ije tuk carikan jugak. hahaha... akak le pegi:

http://www.mamalynaeshops.blogspot.com/

Mama Lyna said...

hehhe....sayaler ije...tq echah...lega ati aku tengok atirah muat pakai...risau aku tau...punyer payah mencari akhirnya ketemu jua legging yang diimpikan...hehhe...bb tight tue soriler coz aku tengok cam kedut2 jer...maklumler saiz die 0-6m sedangkan arisa baru 2++ kan... harap bulan2 depan, leh die pakai... saya jual iye echah...aku mc nie, ni pun bukak blog kat umah...

Echa said...

hehehe.. takpelah ije.. yg tight tu.. bole ar arissa kai lama sket... sampai 6 bulan... tirah tu memang muat muat jek. heheh... tq ek.. aku beli..