Wednesday, April 29, 2009

Pendapat Anda Amat Diperlukan...

aku berharap sangat pendapat atapun pandangan sal produk penapis air ELKEN atau BIO AURA (HAI O)... memandangkan baru baru ni berlaku kejadian yg tak dingini pada anak aku, so, aku kalau boleh tak nak la berlaku lagi pada dia... so, aku buat keputusan nak pasang penapis air kat umah.. skang ni pun air paip tak selamat kan?? patutnya dah lama dah kot aku pasang mende ni.. tapi beselah.. kekadang tu kewangan tak mengizinkan... kalau banyak duit.. jangan kata penapis air.. seme mende yg orang jual tu aku dah beli... rasanya ramai yg dah pakai penapis air ni... aku jek yg ketinggalan.. :) tapi takpelah... ini namanya dah terhantuk baru nak tergadah.. :(

dan kalau ada sebarang cadangan untuk brand lain pun, aku harap sangat sangat.. sbb aku memang tak de idea sal mende ni... dan stakat ni aku baru survey sal elken dan bio aura.. yg lain tak sempat lagi... tak tau mana satu lagi better... ada yg cakap yg latest ni ada teknologi nano la.. hapa ler.. mana ler aku tau.. hehehhe... tolong ekkkkk...


5 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

nak pendapat aku, sila bayar ok..hhahaha...

Echa said...

stakat pendapat pun nak berkira... takpelah...huh!..

*Miss Geli^ said...

dua dua aku tak penah pakai..tak penah pakai penapis air pun..pakai penapis yang beli kat carefour tu jek.tukar setiap 2 bulan..murah saje..tak sampai rm50 kot la..

..nOj.. said...

i vote bio aura... sbb?
i) kuar iklan kt tv
ii) bos aku tetiap ari kempen suh bli kt dia
iii) kt umh mak mentua aku ade pakai menatam ni

Echa said...

oooo... bio aura lagi ok la ek dari elken?? sbb aku ada tengok website.. elken ni ada dapat gold award.. tapi ntahler.. tak tau ler kalau dia guna adobe lak buat award tu.. hahahhhaha