Tuesday, April 7, 2009


whoo..whooo. whooooossshhhh..
bb sebesar 20kg???????????? omg... tidakkkkkk..
aku dapat dari email..
tak tau lah umur dia baper..
sangat semangat... debbaabbb.. wahhhhh..
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

tengok ajelah pp dia... dagu dia..
leher dia pun kekadang tenggelam timbul gitu...
tapi sangat chomelll..
tengok mata dia... kecik gituuu..
bibir dia alahaiiiiii... kening dia..
seme cuteee kan???

tapi bila tengok pada timbang,
aku rasa le pitam... hahahahha
berpinar bijik mata bila nak dukung tu rasanya..

tengok gambo dia atas kusi tu..
kusi??? haaaaa kau.. dok atas kusi tu..
kenapa tidak rocker? bouncer??
hehehehhe... oooooo.. kaki dia.. peha dia..

tengok lak gambo ngan lelaki n pmpuan tu..
tak pasti itu mak ngan ayah dia ke tak..
tapi tetek jek dah sedabak kan..
dah le kai bra..
iskk. semangat.
mgkin drypers dia pun dah saiz xxl kot..

bayangkan kalau normal..
mungkin tidak..
tapi tak mustahil kan???
tapi mungkin ke???
mungkin czer ar kot...
hrmmm...

tapi itulah anugerah tuhan kepada manusia kan??
anugerah paling bermakna...

5 comments:

..nOj.. said...

ulppsss alerrr sgt beso nye... rabak ni... boleh bukak ke mulut dia tu... pp kanmain lg weh... tgk org tua tu cam org2 middle east je... isshh 20kg... huh

Echa said...

a'ah kan.. cam orang belah sana kan... kalau normal.. aku rasa memang cam izan cakap ar... koyak sampai belakang... oooooo.. tak ble bayang dah neh...

ayang said...

aku agak2 bb ni umo 3 bulan!! sgt montel..

Echa said...

ni bukan kuiz suh teka umo bb pun ayang.. heeheheh..

ayang said...

tau..