Friday, April 10, 2009

Jadilah dari tak adooooo..

kan bos aku g lawatan kerja ke University Manchester ngan Liverpool aritu kann?? kan??
lama dah.. ujung bulan lepas.. hehehee...
dan balik tu ada la belikan kami ole-ole skettttt..
cekelat tu dah semestinya la kan..
kalau tak beli kat sana, kat KLIA pun banyakkkkkkkkk...
tak kisahlah.. asalkan ada jugak dia ingat nak belikan kami kami kat sini haaa..
dia bagi

keychain bas ni pada seme staf...
itu ajoooo... hahahaha.. jahat..
nasib nak beli.. kalau tak beli pape.. lagi ar kan..

dan.. key chain kat bawah ni dia bagi aku jekkkkkkk..

ske ar aku kan.??
suke bukan dapat keychain ni tauuu.. tappppiii..
suke sbb aku sorang jek yg dapat.. dengki busuk ati..
lantak ar.. ada aku kesah?
padahal makan ati gak..
sbb asalnya cam nak kerek ar aku dapat..
tapi pp aku yg kuat bodek tu tak dapat..
tapi pastu geram lak..
sbb soknya bos aku bagi pp aku tu souvenir lain dalam paper bag! huh! sukelah tuuuuuuu...

12 comments:

*Miss Geli^ said...

bos mesti la sayang PA lebih. Last week, bos aku balik dari Namibia, dia belikan aku present yang cun sangat..aku sangat seronok, sebab aku nyer sama ngan yang dia kasi kawan kawan ni...

ye la kan, PA ni kan buat keja lebih...kan kan kan? mana nak wat keja rasmi, mana nak ceting, nak hapdet blog...kan ?

Echa said...

a'ah... ko perli aku tuuu.. aku tauuu.. hahahahhaha..

.:are_race:. said...

kak geli aku rasa dia perli ko..asal dari NAMIBIA plak dia belikan ko present..ai rasa mesti dia kata ko teruja bila dapat present dr negara kelahiran...ahkasss...dont angry2..

.:are_race:. said...

I HATE LIVERPOOL...ALWAYS GUNNERS

Echa said...

erkkk... hahahaaha... ko ni harriss... notiii...

wei.. masa dia bagi aku keychain liverpool tu.. dia siap tanya.. 'hubby u suka tak bola'.. aku cakap jek.. 'ske'.. padahal.. laki aku tak penah nengok match bola punggg. haahhaha...

..nOj.. said...

hehehe... lawo kicen bas tu weh... cumel jek kan.... (memandangkan seme org nk cite pasal bos kn, aku pn harusla cite pasal bos aku gak).. prof sy aritu pigi india... dia blikan ktorg seme kicen gak... ngan syelat... pastu pg indon dia blikan walet... nk kna ambk gambo nk wat n3 x ni?

.:Iz-aNn (",):. said...

haah tul nora...tul...bos mang sayang pa lebih...sebab tu kalu time raya aku jek dapat duit raya ratus2 dari bos aku...lelain staf dapat puluh2 jek...hehehe...

Echa said...

nojah.. kalau takde idea nak wat entry mende.. ko buat jek entry cam aku neh... heheehhe...

izan.. aler.. dapat ratus ratus ke wei.. suh bos ko tu tukar ke tempat aku neh.. bagi ar aku merasa dapat duit ratos ratos camtu... hehehhe

.:Iz-aNn (",):. said...

hehehe...naper lak suh bos aku tukar...ke ko nak tukar tempat aku ni...ishhh tak leh...tak leh...kang abislah periuk nasi aku tu...hahaha...silap2 leh dapat riban2 tau...:P

Echa said...

heheheh.. siot jek... sekali dapat duit raya.. le buat down payment kete dah weiii.. jeles giler..

raya tahun ni nampaknya ko kena bawak enbeg beso sket la weii.. dah dua orang kan.. campo ko lagi.. mau rabak purse ko.. heehe

.:Iz-aNn (",):. said...

aku rasa kan...wallet bos aku yang rabak...sebab cucunya bertambah jadi dua orang dah...hahaha...

ayang said...

mmg sonok kalu dpt ole2 dr luar negara.. selalu gak dpt cengitu eben aku taipis.. hehe pastu paling sll dpt dr hubby aku tu.. sbb hubby aku dok kat dept. antarabangsa, so gamai r opiser dia g obersea tuh pastu bagi r ole2.. pastu aku r yg rembat hahaha... (rembat dgn ijin okk)