Thursday, October 28, 2010

Ucapan Untuk Kengkawan Yang Bakal Bermain Salji dan Memetik Epal

Kepada kengkawan ku.... Nora dan Zidah... 

Harapnya bila dah sampai di Negara Omputih sana... jangan lupa kengkawan di Negara Bertuah Melesia ni ye... 

Jangan la lupa bila mengambil gambar sambil memetik epal.. 

Ataupun mengambil gambar di tepi pintu kedai LV atau pun COACH... 

Tanya la kengkawan... kalau sudi mengambil kiriman... tapi bila ada sale ajelah kan... 

Dapat keychain pun dah ok dah... 

Poskad tak payah nak kirim la ye... kirim la barang sehelai dua tshirt HRC London ke... sudah memadai... 

Aku doakan kalian berjaya dan berbahagia di sana.. di kalangan mat salleh... 

Biarlah aku dan Nojah di sini... memetik rambutan je.. itupun petik kat pasar malam je kata nojah.. 
sedangkan di sana .. memetik epal... 

Aku harap kalian sukses di sana... 

Jangan pulak sombong ye.. orang ym pun tak nak balas plak nanti.. 
Yelah.. kita Ym guna bahasa melayu je.. mgkin mereka gunakan bahasa omputih dah.. 
Takut tak paham kan... :p

Apa pun.. all de beh.

8 comments:

..nOj.. said...

tupun kalo dpt negara omputih. kalo dpt china pun best jugak. boleh kirim beli mainan2 budak. tp jgn beli yg ade melamine plak tau

Echa said...

a'ah kan... kalau dapat china hati hati la ye... kat sana banyak betul aku tengok adegan masuk youtube.. jangan berpeleseran ye...

*Miss Geli^ said...

itu gdah dia aim pegi negara omputih..

aku aim g belah belah saudi..
petik kurma je la..

ko nak kirim ape chah??kurma, kacang??

Echa said...

ooo.. lain lain ke... aku nak kirim air zam zam je la wei...

umilia said...

korg gi bekursus ke ape..apepun korg blikan aku terima je..ceh..mcm nak dibelikan je..hahahaha..

Mrs. Hakim said...

weh .. temuduga untuk posting overseas dah keluar ek?? hello hello aku kalu dah keluar.. aku nak try nasib gak... nak gak rasa petik epal dari pokok and kutip salji buat abc...

mamawana said...

Salam...

Ni kisah apa plak? Nak gi negri omputih? Petik epal? Kutip salji wat es kacang.? Kirim air zam2??? Tak paham laa. Tapi nak tumpang meriah semangkuk leh. Nak kirim inai india leh....wakakaka

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah wah jauh korang punya imaginasi.. kalau betul ada inverbiew posting obersea.. jangan lupa inform ok .. nak gak terai nasib