Thursday, January 22, 2009

Sangat Suke!

hehehhe.. arini aku sangattt suke.. sbb dapat pc baru.. so, haruslah tayang kan.. yelahhh.. baru dapat ler katakan.. walaupun tak secanggih mana.. hehehhehe..semalam lagi dah dapatnya.. tapi sbb lembab sangat aku nak buat backup data seme.. games.. ym seme.. takut kantoi, buat punyalah berjaman.. arini barulah siap pasang seme.. kat utem ni bos ngan PA jek dapat camni.. yg lain tak pat lagi.. aku tumpang tuah bos ajelah kan.. tapi jawatan tetap kerani jek.. hehehehe...rasanya aku ler yg paling terlambat dapat guna pc cenggini.. orang laen kat jab. kerajaan nuuuu seme dah merasa.. dah outdated dah kiranyalah... hahaha.. tak kisahlah.. janji adooo... pas ni nampaknya makin semangatlah aku membuat keje aku... cetting, blogging.. dan sebagainya... hehehhe..

bis dah citer sal kegembiraan aku neh.. nak citer sal kehairanan aku lak.... rasanya dah dua blog aku bukak.. termasuk blog mak yung tu... sik ar sal domino pizza tu... iskkkk..sedap ke wei?? alahaiii.. sian la aku neh... ada ke cawangan dia kat melaka ni? terliur jekkkk tengok pizza tuh... nasib aku ni tak nandung.. haihhhh... makan ati jek.. haaa.. arini aku rileks jugak ar.. bos aku dari pagi kuar sbb ada jemputan panel temuduga... ni salunya kalau aku dok citer sal dia.. sebut sebut.. muncul la jap lagi ni... biasanya camtula... huh.. bosan.

*aku dah masukkan gambo dah.. iskkk.. abaikan ajelah meja aku yg selerak giler tu.. ngan thumbler bagai... main game kan kena ada stamina.. tu blom nampak lagi tupperware biskut dalam drawer... hehehhe.. datang siap dah ada nama tuuu.. iskkkk.. apa motip pun aku tak tau.. lebih rajin kot derang ni...

7 comments:

..nOj.. said...

yelah yelah... mane gambonye

sya's said...

jeles la tuhhh.. hehehhe.. gambo nya ke?? tak mik lagik. aler.. ko tengok ajelah pc si izan. dia kata dia dah guna lamaaaa dah.. heeehe

.:Iz-aNn (",):. said...

hehehe...nama aku lagi..pelik ar gini..

sya's said...

ko jangan la pelik sangat.. sbb nama ko ni glamer.. lidah ni dah sebati jek ngan nama ko tuh.. hehehe

*Miss Geli^ said...

cian ko chah, kat sini, par pun dapat Flat skirn..tapi takpe la..bior lambat asal dapat. tahniah..

sya's said...

kat sana canggih weiii... kat sini jek ada ulu sket.. tu lambat sket sampai.. hehee.. tu yg bila dapat suke semacam jekkk.. eheheh

.:Iz-aNn (",):. said...

heheh...tul tu gha...kat sini bukan takat par dapat flat skrin...pra pun dapat...siap ceting bagai...pepun pc ko sama ngan pc bos aku yang baru...aku jek takmo tukar2...biarlah kai yang ni jek...ihikss...tapi bos aku cap dell