Wednesday, January 21, 2009

Kelewatan dan Keterlupaan..

iskkk.. giler ar.. beseday en. somi 16 Januari haritu.. dah lepas lama dah... bukan lupa nak wish ataupun lupa nak sambut, tapi lupa nak apdet kat blog.. mana tau dia baca blog aku, kang kecik lak ati dia kan.. hehehhehe.. Epi Besday Syg.. yg ke 28 tahun.. hehee.. potong kek hari Jumaat malam tu je.. buat sekali ngan beseday adik aku 5 Jan haritu.. takde kuar g memana pun.. adiah dah lama bagi dah.. mencik.. mintak sendiri lak tu.. ada gambo sket.. dan.. jangan la kata aku ni kejam biar jek anak bujang tu kat pangku dia masa nak potong kek tu... anak aku ni mmg tak bley dipisahkan ngan babah dia.. bley histeria dia nanti.. hehehhe.. layan ar gambo selebet aku dengan muka bulat yg serabut gile tu.. hehehhe..

4 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

muka ko time ni cam orang tengah pantang jek...bila ko beranak ni weii???

*Miss Geli^ said...

tak baik izan ni tau. inikan surprise untuk laki dia,mesti la tak kai mekap..malam buta ni, kang kalu kol 11.30 malam dia pakai mekap, mesti laki dia ckp, echa tak betol!

anak teruna ko tu over tol menyengih!cubit kang!

..nOj.. said...

hehehehe.... gile tul korg neh... gelak gak la aku neh... yg anak ko sengih sgt tu apehal wei... hehehe

sya's said...

wei.. time ni kan.. dah lagi 5 menet nak kul 12 tgh malam yeee.. aku dah nak tido pun.. selekeh kan.. amik gambo ni selekeh sket takpe.. masa nak tido tu aku dah kemas, lawa, wangi dah.. hehehehe