Thursday, March 5, 2009

Menang Bermaruah!!!...

Tajuk tak menahan... yelah.. aku teka secara ikhlas tu.. takde tipooooo... so, menang secara bermaruah la kan.. hahhaha

Yeyeeee... aku menang main teka teka kat blog kak ratna niiii... http://ratnamurniwati.blogspot.com/.. main hentam jek tuuuu.. teka jumlah syiling dia... ni entry dan bukti kemenangan.. http://ratnamurniwati.blogspot.com/2009/03/keputusannya.html.
hehehehe.. sangat ske... nanti kalau rajin-rajin, buatlah lagi entry teka teki ni.. mana ler tau ada rezeki nak menang lagi... ini pun teka main-main jerkk..tak sangka betool.. hahhahaha..

alang alang dah buat entry menang ni... aku sekalikan dengan entry dapat adiah sempena teka besar pen drive zidah.. (menang tipooo.. ).. hahaha.. takpelah.. janji dah lepas dan dapat adiah... so, zidah, halalkan kepok tu yeee. aku dah makan separuh dah... sampai dua hari lepas... tapi tak pat nak aplod sbb tau ar masalah blog aku ni aritu.. bengong.. tak pat nak aplod gambo... nanti aku tempek gambo adiah zidah tu yeeee..

ini hadiah dari zidah... atas kemenangan peraduan teka teka.. heheeh...

neway.. tinkiu seme... hehehhe

7 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

tak kul ar...gambar tadop...:P

sya's said...

erkkk.. tak kul ke?
sat lagi aku transfer gambo.. mencik
hahahhaha

ratna said...

sya...

email cepat tau alamat..

ratna@heritage.gov.my

*Miss Geli^ said...

apa lagi, dah menang tu sila la kongsi ngan kekawan

sya's said...

kan aku tengah berkongsi ngan korang ni.. berkongsi kegembiraan... hehehhe

.:Iz-aNn (",):. said...

aler...kak ratna...nak gak adiahnya...hehehe

sya's said...

mana bley... ko tak teka masa dia suh teka tu.. heheehe...