Tuesday, March 10, 2009

Alfatihah....

Alfatihah buat si comel Amir Yusuf.... dia pergi meninggalkan semua pada hari Jumaat, 6 Mac 2009 jam 12.51 t.hari. Walaupun jauh di mata, hanya doa yang mampu mengiringi.. Semoga rohnya tenang di sana... dan ditempatkan bersama bidadari syurga... kepada Pn. Anis dan En. Fajar, semoga tenang dan tabah atas segala dugaan dan cabaran... redhakanlah pemergian amir yusuf tersayang.. sesungguhnya kehilangan amat dirasai... Alfatihahhh....

5 comments:

*Miss Geli^ said...

owhh..ini blog yang ko selalu baca tu kan? AlFatihah

~aSHa~ said...

ooowwh ini blog yg buat ko nangis tu ye...ok ok..alFatihah

Cik Puan Mimi said...

echa, ni blog yagn kau cerita haritu kan.. akak tak abis baca lagi, baca pun lompat2 jerk.. dorang ni duduk kat mana ek...

alfatihah untuk si comel. semoga tenang di sana..

sya's said...

derang ni kak mimi sbnarnya lecturer kat utem ni... husband n wife tu lecturer tengah further study kat glosgow.. UK.. masa tengah sambung belajar tu peknen dan bersalin semenya kat sana.. baru setahun kot kat sana.. arwah anak dia dari lahir kat sepital.. sampai meninggal sbb banyak kompilasi dalam badan.. 8bulan7hari rasanya dia kat sepital... tak penah rasa dunia luar pun.. saya kenal wife dia tu sbb saya penah serumah dengan dia masa kitaorang bujang dulu.. sewa satu umah...

..nOj.. said...

al fatihah... seorg anak yg meninggal, selangkah kaki ibu ke syurga... moga ayah ibu tetap tabah dgn ujian Allah... 'tidak Allah turunkn ujian melainkan diri sanggup menghadapinya'