Thursday, March 26, 2009

Hari ke2 di hari gaji...

memandangkan arini ari kedua setelah ari gaji... maka, duit memang tinggal saki baki.. beselah kan... ari gaji jek.. (ari pertama gaji) dah bis duit.. bukan soping.. tapi bayar apa yg patut... hehehehhe... kekadang yg dalam list pun tak dapat nak settlekan lagi.. camno tu?? patutnya naikkan gaji kita kan??? tu pampers anak ngan susu tak li lagik tu.... mamypoko mujur dah siap siap babah beli dua pek aritu.. so, jimattttt sket la kan.. hehehe.. oh yeee.. lupa nak bitau.. kat TESCO, ada offer pet pet yeeee.. RM25.99/pek... murah kan?? kan?? kan?? kan???? so, boleh la serbu reramaiiii... 25hb sampai 27hb ni sahajaaaa.. hanya 3 hari saje.. so, malam ni boleh la beli.. izan.. ko jangan kuar beli.. suh harris jekkk.. hahahahhaha...

so, pagi ni tadi, aku dah selamat membelanjakan uwang gaji saki baki tu tuk bedak compact 'MAC'... iskkk.. idokler yg di butik ituuuu...tercekik aku la kan... aku li yg dijual dari tangan ke tangan... mgkin barang rampasan kastam ataupun tiruan.. so far kulit aku amat memahami keadaan aku buat masa ni.. kulit muka aku licin jekkkk.. hahahahah... so, berbelanja secara berhemah.. tak semahal beli kat butik la kan.. janji adoooo...

rehat ni tadi lak, aku g parkson ngan budak opis.. hajat sebenar nak g carik hamper tuk staf opis neh.. dia baru bersalin.. so, collect duit satu opis, p belikan adiah ar... skang sale kan??? sampai 5april.. iskkkkkkk... tak tentu arah mata pandang perkataan 70%, 50% tu.. pulak tu pegi bahagian bb.. lagi ar meroyan... murah giler.. baju sampai 5hengget jekkkk.... tapi aku tak li.. sbb nak tunggu en.somi balik, baru pegi sesame... kiranya tak duit aku yg kuar sorang kan?? hahahhha... kata berbelanja secara berhemah.. (tuk duit aku ajelah kan.. )... :p dah tu, singgah makan kat MB... makan tower burger... behhh gak. try ar... dah tu... terus gerak lik.. tapi sblom tu singgah li roti tuk si kecik tu... dan aku berjaya selamatkan diri dari menyoping.. syukurr alhamdulillah.. hehehhhe.. (padahal dalam pale otak nak tunggu ari minggu jek beli itu ini):) dan aku baru jek sampai opis neh... beh kan mengulau time bos tadek?????????

3 comments:

*Miss Geli^ said...

owhh..tunggu duit laki la tu..hahhaha...
aku pun same.kalu nak beli barang, baik tunggu laki. Mana tau tetiba dia ckp, simpan la duit yu tu..pakai duit ai..kan besh!

sya's said...

tapi salunya terjadi ke camtu wei???/hahahaahhahaha...

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

akak pun selalu kalau gi mall, memang dah set dalam pale, tak nak beli pa pe.. tapi mata tu tak leh tahan tengok 70% 50%.. kekadang buat menonong jer jalan.. kalau tak tahan iman, memang terbeli.. selalu kalau nak beli memang hujung minggu la.. hari sabtu hari wajib melontar zakat kat shopping mall. heheheh