Sunday, March 15, 2009

Selesa Beach Resort


Ni bersiaran terus dari bilik 234, Selesa Beach Resort neh... gambo tadok... so, tak kul ar kan... sbb ni pun laptop opis.. bukan rete aku punggg... dan berukband ni pun kepunyaan bos aku.. so, kenalah gunakan kemudahan yg ada... gambo aku akan aplod naik keje ari selasa nanti.... takde pe nak citer sangat la.. cuma nak gumbirakan ati sket sbb ini pes time dapat apdet ari cuti neh... yelah. aku tak cam orang laen yg ada tenet kat umah kan... hehehehhe... so far selesa ni agak 'selesa' ar... pada yg nak bercuti kat sini, recommended kkkkk... bilik ok.. kalau korang amik suite cam bos aku... lagi pueh ati.. dan jangan risaulah kalau takut terbangun lambat..sbb kat sini ada jam loceng original ok.... iaitu... ayam... pagi petang siang malam akan ada ayam berkokok.. cam dekat kat tinge aku neh.... dah konpius malam ke... pagi... heheheheh.. dan pantai kat sini sangatttt cantik.. bersih... private beach la kengkonon... so, meh ler datang menginap kat sini.. walaupun aku tak dapat komisyen langsung.. tapi aku bagi cadangan ar... :p..aku kat sini pun ada bengkel.. tapi cam bese.. lebih pada makan 6 kali sehari, borak borak, ngumpat ngumpat... posing posing.. petang ni lak bos aku cakap 'pree n easi'... so, petang ni bos ajak berkumpul kat pantai ngan pakaian ala-ala baywatch.. nak naik banana boat... malam sambung lik ektibiti makan sambil borak tu... :) hokey... skang ni ada masa lapang.. ble ar aku membute, tengok tb.. dah ari cuti umum kan... memang time nak berehat... so, ari selasa aku naik keje, aku aplodkan gambo seme yeeee... tata....

*ada gambo resort je yeeee... ni aku amik dari tengah laut masa berenang semalam... hahahhahaa.....sila la caye...

4 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

aku tengah percaya tanpa segan la ni...hahaha...

~aSHa~ said...

aku pung...erk sbrnya izan ckp apa wei..

Cik Puan Mimi said...

minggu lepas pun opis kak mimi buat retreat kat resort ni.. tapi kak mimi tak pergi la.. pegawai2 jer yang pergi...

nampak cantik resort ni.. kalau nak gi holiday atau tenangkan fikirkan cam sesuai jerk..

..nOj.. said...

wow sungguh selesa