Thursday, February 5, 2009

Stimm.....




stimmmm jek mata derang neh... hehehehe.. nora tolong jangan meroyan yeeeee... kalau ko tak boleh tido malam ni, ko buat ajelah apa pun terapi yang membolehkan ko tido lena.. isnyaallah, ko takde mimpi yg bukan bukan.. hehehe.. ampunkan aku sbb aplod gambar laki aku kat blog aku ni... tak sampai ati lak aku nak letak gambo anak aku je... kang di kecik ati, tak ke syurga jawabnya... :) ko tengok gambo anak aku je... gambo laki aku tu.. ko jangan pandang tau... sblom sblom nyer entry takde gambo... nanti tak cool lak (cam kata nora lagi) so, tuk nak nampak cool sket, aku letak jek gambo dua orang kesayangan aku neh.... hehehheeh... ada rupa ke derang neh? rasanya aqeef lebih ke rupa aku kan? tul tak? ada yg sokong tak pernyataan di atas.. aku rasa memang aqeef ikut rupa aku kan.. muke laki aku tu panjang sket... tapi aqeef bulat.. cam muka aku yg cam bulan purnama... comel kan? hahaha.. ni entry lebih kurang memuji diri sendiri ar... bukan salu ada entry camni... kira dalam satu page ada satu jek.. kehkehkeh... kalau ada lebih pun, apa salahnya... rasanya blog ni aku punye.. jadi haruslah masuk bakul angkat sendiri kan.. :)

10 comments:

*Miss Geli^ said...
This comment has been removed by the author.
*Miss Geli^ said...

ko nih, lenkali wat la tajuk yang senonoh skit. tak sesuai la untuk orang yang matang mcm kita ni pakai tajuk yang lucah2..pandai la ko ek, pepetang jumaat ko wat tajuk yang lucah2.
chah, biarkan la aku tengok muka laki ko ye chah..ko tak kisah kan?
chah, aku sekalipun tak penah nampak laki ko senyum nampak gigi

balik ni karang,(mlm kliwoon ni) ko gesel dia elok2, ko amik gambar dia senyum nampak gigi yek? sekali je..yek?

.:Iz-aNn (",):. said...

nora...ari ni hari khamis ye...bukan jumaat...mekasih...cepatnya ko ek...malam jumaat pun lum lepas lagi ni...hahaha

sya's said...

nak tengok gambo senyum nampak gg ke?????? nanti aku amik gambo time dia gosok gg ke.... nak mik gambo malam kliwon time gesel gesel takut gambo tak clear sangat... kalau pasang flash takut gambo jadi bercahaya sangat lak kan... nanti aku pikirkan caranya yeeeee..

sya's said...

iskkk izan neh... arini ari khamis malam jumaat... itu maksud nora.. dia tak kan silap sal hari hari dan malam jumaat ni... ko jangan tak tau ler... hehehhehehhee

.:Iz-aNn (",):. said...

hehehe...nora tu silap kira tu...dia kan hari2 malam jumaat weii...takkan ko lupa dia penagih seks tegar...hahaha

*Miss Geli^ said...

ko nih..arini sepesel sikit..walau aku tetiap ari malam jemaat, tapi arini lain. sebab arini bole baca yasin...lepas baca yasing, tidurkan anak, lepas tu baru aku kejutkan "adik" Yang ai..opss...ai lucah sangat ke? korang tk kisah kan?

sya's said...

hehhe.. tak lucah sangat nora.. lucah sket jekkk... beselah orang dah kawen ni memang lucah lucah sket.. tapi nora lucah banyakkkkkk.. hahahahhhah...

Mama Lyna said...

echah, ape kaitan gambo ngan tajuk... sabo ajelah ko nie..hehheh

sya's said...

erkkkk.. ada kaitan.. ko baca ar bebetul.. heheehhee