Friday, February 20, 2009

Sale lagi

iskkkk.. sale lagi.. kat jusco.. tapi bukan kat melaka ar kan.. (selamat duit aku)... hehehehhe... tapi aku nak war-warkan jugak walaupun meibi dah ada yg tau.. takpelah kan.. sukati aku la nak publish apa kat blog ni.. :)




ntah bila jcard kat melaka ni ekkk.. rasanya july jugak ke? cam dulu dulu... biarlah lambat sket.. bley la kumpul duit sket..hehehe... boleh ar cari baju raya kan? kan?

lupa nak citer.. semalam pagi dalam kul 8 aku dah gerak g PWTC.. bertugas kat pameran MTE09... bertugasnya tak berapa sangatlah... dok kat booth, menyibuk kat booth orang lain sambil cilok gifts derang.. time lunch g makan (bos blanje.. haruslah oder yg mahal kan).. hehehe.. pas lunch g naik blik urusetia kat seri pacific.. lawa ar bilik dia.. telan liur ajelah kan.. kalau tak jadi urusetia rasanya tak merasa nak stay situ.. :) pas dah rilek rilek, g plak singgah 'booth besar' kat sebelah pwtc tu plak.. hahahaa.. dah tu, naik booth pameran sekejap, terus packing nak lik melaka... itulah tugas sbgai xhibitor tuk hari tu.. heheeheheh... arini tak mao pegi la aku... letih.. lagipun keje kat opis pun melambak-lambak.. smalam kena g sbb perasmian kan.. haruslah datang meramaikan lagi orang.. haru biru jadinya bila dah ramai sangat.. so, arini aku mengundurkan diri... elok aku bersenang lenang beristirehat kat opis je.. tul tak???? hehehee...

7 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

wah...bagus...bagus...aku lantik ko jadi duta jj ar pas ni...so senang ar aku nak tau info trafik terkini kan...hehehe..

sya's said...

kecik ati tok tiiii.. hehhee

ayang said...

apa lak tok ti nak kecik ati? dia pun setuju gak tu.. sendiri xmenang tangan.. hehehe

.:Iz-aNn (",):. said...

tul tu yang...tok ti patut bersara dah...kena bagi chance kat ko weii...aku setuju bangat ni...hahah...

*Miss Geli^ said...

btw, hu is tok ti?

sya's said...

heheheh... mana surat lantikan??? nora tak kenal ke tok ti tu saper.?? yg pastinya dia bukan model majalah plaboy.. hehehe

.:Iz-aNn (",):. said...

nora jahil sikit bab ni...dia bab² seks baru cepat...hahaha...